Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 2x3 trin og ingredienser til 2x2 personer. Vi bliver aldrig trætte af gode frokostsandwiches, som er hurtige at lave! Denne luksuriøse variant er på luftige briocheboller smurt med abrikoschutney og fyldt med gouda, prosciutto og rucola. Til sidst steges den gylden og lækker i smør på panden, og serveres mens den er varm og blød. Få en fantastisk start på morgenen med denne velsmagende smoothie. Vi fylder vores grønne smoothie med mango, avocado, spinat, yoghurt og honning.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
2 stk
Briocheboller
(Indeholder Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde Sesam, Soja)
50 g
Revet gouda
(Indeholder Mælk)
40 g
Rucola
50 g
Abrikoschutney
(Indeholder Sennep)
100 g
Prosciutto
25 g
Honning
1 stk
Avocado
1 pose
Mynte
150 g
Yoghurt
(Indeholder Mælk)
1 stk
Mango
30 g
Spinat
1 spsk
Smør til stegning
Del boller på midten.
Fordel chutney på hver bolle.
Fyld med gouda, prociutto og rucola, og luk med overbollen.
Opvarm en stor stegepande på middel varme.
Tilsæt en klat smør, og steg sandwich i 2-3 min på hver side, eller indtil brunet.
Halver sandwich, og server mens den er varm.
Skræl mango, skær over på langs ca. 1 cm fra midten uden om stenen, og skær i store tern.
Halver avocado, fjern sten, og grav indmad ud med en ske.
Skyl spinat.
Pluk mynteblade.
Kom mango, avocado, spinat, mynte, yoghurt og honning i blenderen.
Blend i 1-2 min, indtil blendet.
TIP: For en koldere og mere fyldig smoothie, tilsæt et par isterninger når du blender.
Server smoothie i 4 glas.