Skip to main content
Luksus-briochetoast og avocadosmoothie
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Luksus-briochetoast og avocadosmoothie

Luksus-briochetoast og avocadosmoothie

2x2 portioner | morgenmad til to dage

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 2x3 trin og ingredienser til 2x2 personer. Vi bliver aldrig trætte af gode frokostsandwiches, som er hurtige at lave! Denne luksuriøse variant er på luftige briocheboller smurt med abrikoschutney og fyldt med gouda, prosciutto og rucola. Til sidst steges den gylden og lækker i smør på panden, og serveres mens den er varm og blød. Få en fantastisk start på morgenen med denne velsmagende smoothie. Vi fylder vores grønne smoothie med mango, avocado, spinat, yoghurt og honning.

Allergener:
Æg
Gluten
Mælk
Hvede
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Briocheboller

(Indeholder: Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde spor af: Sesam, Soja)

50 g

Revet gouda

(Indeholder: Mælk)

40 g

Rucola

50 g

Abrikoschutney

(Indeholder: Sennep)

100 g

Prosciutto

25 g

Honning

1 stk

Avocado

1 stk

Mynte

150 g

Yoghurt

(Indeholder: Mælk)

1 stk

Mango

30 g

Spinat

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Smør til stegning

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3885 kJ
Kalorier (kcal)929 kcal
Fedt45.9 g
Mættet fedt20.8 g
Kulhydrat85 g
Sukker44.4 g
Protein33.4 g
Salt4.3 g

Redskaber

Stegepande

Fremgangsmåde

Forbered boller
1

Del briocheboller på midten.

Skyl rucola.

Fordel abrikoschutney på hver briochebolle.

Fyld med revet gouda, prosciutto og rucola, og luk med overbollen.

Steg toast
2

Opvarm en stor stegepande på middel varme.

Tilsæt smør, og steg toast i 2-3 min på hver side, eller indtil brunet.

Server
3

Halver toast, og server mens den er varm.

Forbered frugt og grønt
4

Skræl mango, skær over på langs ca. 1 cm fra midten uden om stenen, og skær i store tern.

Halver avocado, fjern sten, og grav indmad ud med en ske.

Skyl spinat.

Pluk mynteblade.

Tilsæt frugt
5

Kom mango, avocado, spinat, mynte, yoghurt og honning i blenderen.

Blend i 1-2 min, indtil blendet.

TIP: For en koldere og mere fyldig smoothie, tilsæt et par isterninger når du blender.

Server
6

Server smoothie i 4 glas.