Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Hvem kan sige nej til fritter med ost og bacon? Vi bager hvidløgskrydrede fritter gyldne, topper med velsmagende goudaost og gratinerer. Vi topper med sprød bacon, kølende fraiche og frisk forårsløg.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
75 ml
Fraiche
(Indeholder Mælk)
4 g
Hvide Løjer & Urter
100 g
Revet gouda
(Indeholder Mælk)
500 g
Kartofler
140 g
Bacon, tern
2 stk
Forårsløg
½ tsk
Salt til kartofler
Forvarm ovnen på 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) i 1 cm fritter, og fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med Hvide Løjer & Urter, salt og et nip peber, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-35 min, indtil gyldne.
Imens, opvarm en mellemstor stegepande på middelhøj varme.
Steg bacon i 4-5 min, indtil gylden.
Snit forårsløg fint.
Tag færdige fritter ud af ovnen, drys med revet gouda, og bag videre i 3-4 min, indtil revet gouda er smeltet.
Anret fritter på tallerkener.
Dryp med fraiche, og drys med bacon og forårsløg.