Seared cod and olive-caper-tomato tagliatelle
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Seared cod and olive-caper-tomato tagliatelle

with a rucola, toasted pinenut and Italian cheese salad

Allergener:
Fisk
Hvede
Æg
Gluten
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Skalotteløg

2 stk

Hvidløgsfed

70 g

Grønne oliven

250 g

Cherrytomater

60 g

Kapers

1 g

Chiliflager

250 g

Torsk

(Indeholder: Fisk)

250 g

Tagliatelle, frisk

(Indeholder: Hvede, Æg, Gluten Kan indeholde spor af: Soja, Æg, Sennep)

1 stk

Bredbladet persille

40 g

Rucola

20 g

Italiensk hård ost, høvlet

(Indeholder: Mælk)

10 g

Pinjekerner

(Kan indeholde spor af: Hvede, Nødder, Jordnødder, Sesam, Byg, Havre, Rug, Spelt)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til fisk

2 spsk

Olie til stegning

2 dl

Gemt pastavand

½ spsk

Olie til salat

¼ tsk

Salt til salat

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3226 kJ
Kalorier (kcal)771 kcal
Fedt28.8 g
Mættet fedt5.9 g
Kulhydrat83.3 g
Sukker8.8 g
Protein43.3 g
Salt2.8 g

Fremgangsmåde

1
2
3
4
5
6
Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image