HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconKyllingesalat
topBanner
Kyllingesalat

Kyllingesalat

med hvidløgscroutoner & sennepsdressing (OBS! Æg medfølger ikke)

Denne fyldige salat byder på saftig kylling på en seng af sprød salat toppet med spejlæg og knasende hvidløgscroutoner. Serveres med en skarp sennepsdressing til at binde det hele sammen med.

Tags:Under 650 kcal
Allergener:ægsennepmælkgluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

25 g

Mayonnaise

(Indeholderæg, sennep)

12.5 g

Gulerod

280 g

Finrevet ost

(Indeholderæg, mælk)

2 stk

Sennep

(Indeholdersennep)

1 spsk

Kyllingebrystfilet

Blandet salat

Hvidløgsfed

Stenovnsbagt baguette

(Indeholdergluten)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Æg*

Vand*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)1284.0172 kJ
Kalorier (kcal)306.8875 kcal
Fedt15.3313 g
Mættet fedt2.5 g
Kulhydrat1.565 g
Sukker1.2 g
Protein40.05 g
Salt0.6 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Pres eller hak hvidløg fint. Skræl gulerod til lange, tynde bånd. Skær brød [1/2 stk, 2 pers.] i små stykker. Læg hånden fladt på hvert kyllingebryst (på et anden skærebræt). Skær igennem med en skarp kniv.

2

Fordel brød på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*. Vend med hvidløg. Krydr med salt* og peber*. Bag i ovnen i 8-10 min, eller indtil gyldne og sprøde.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg kylling i 3-4 min på hver side. Krydr med salt* og peber*. Stil til side på en tallerken. VIGTIGT: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

4

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på middelhøj varme. Spejl æg* i 3-4 min, eller indtil æggeblommen er let stivnet. Krydr med salt* og peber*.

5

Skær kylling i skiver. Bland sennep [1/2 pakke, 2 pers.], mayonnaise, vand*, halvdelen af revet ost og en smule olivenolie* i en skål. Krydr med salt* og peber*. Vend salat og gulerod i skålen.

6

Anret salat, hvidløgscroutoner og kylling i dybe tallerkener. Top med spejlæg. Drys med resterende revet ost.