I aften frister vi med en ægte festmåltid, med spændende twists. Vi krydrer svinemørbrad med chili, og bager den mør og gylden. Spændende tilbehør er stegte hvidløgsgrønkål med frisk tomat, ovnbagte Panamad-krydrede fritter, og en syrlig limedip med mayo og yoghurt.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Lime
25 g
Rasp
(Indeholder: Gluten, Hvede)
25 g
Mayonnaise
(Indeholder: Æg, Sennep)
4 g
Panamad
1 stk
Tomat
250 g
Svinemørbrad
75 g
Yoghurt
(Indeholder: Mælk)
450 g
Sød kartoffel
1 stk
Hvidløgsfed
50 g
Grønkål, skåret
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder: Sulfitter)
1 g
Chiliflager
½ tsk
Salt til kartofler
½ spsk
Olie til stegning
¼ tsk
Salt til kød
2 spsk
Vand til grøntsager
¼ tsk
Salt til grøntsager
½ spsk
Smør til grøntsager
¼ tsk
Salt til sauce
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær søde kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter, og fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, og drys med rasp. Krydr med Panamad, salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.
Imens, hak tomat groft.
Pres eller hak hvidløg fint.
Halver lime.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på høj varme.
Steg kød med Ay Cajun-ba, chiliflager og salt i 2 min
på hver side, eller indtil brunet. Overfør til en bageplade
med bagepapir, og bag i ovnen i 12-15 min.
Overfør til en foliepakke, og lad hvile indtil servering.
TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.
- Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke
er til stærk mad.
Opvarm samme stegepande på middelhøj varme.
Steg grønkål, tomat, hvidløg, vand, salt og et nip peber i 1-2 min.
Tilsæt smør, og rør rundt.
Bland mayonnaise, yoghurt, limesaft, salt og et stort nip peber i en lille skål.
Skær kød i skiver.
Anret søde kartofler, grønkål og kød på tallerkener.
Server med limedip.