Skip to main content
Krydret svinemørbrad og hvidløgsgrønkål
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Krydret svinemørbrad og hvidløgsgrønkål

Krydret svinemørbrad og hvidløgsgrønkål

med ovnbagte søde kartofler og limedip

I aften frister vi med en ægte festmåltid, med spændende twists. Vi krydrer svinemørbrad med chili, og bager den mør og gylden. Spændende tilbehør er stegte hvidløgsgrønkål med frisk tomat, ovnbagte Panamad-krydrede fritter, og en syrlig limedip med mayo og yoghurt.

Tags:
Under 650 kcal
Comfort Food
Allergener:
Gluten
Hvede
Æg
Sennep
Mælk
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Lime

25 g

Rasp

(Indeholder: Gluten, Hvede)

25 g

Mayonnaise

(Indeholder: Æg, Sennep)

4 g

Panamad

1 stk

Tomat

250 g

Svinemørbrad

75 g

Yoghurt

(Indeholder: Mælk)

450 g

Sød kartoffel

1 stk

Hvidløgsfed

50 g

Grønkål, skåret

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder: Sulfitter)

1 g

Chiliflager

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

½ spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til kød

2 spsk

Vand til grøntsager

¼ tsk

Salt til grøntsager

½ spsk

Smør til grøntsager

¼ tsk

Salt til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2609 kJ
Kalorier (kcal)624 kcal
Fedt26.6 g
Mættet fedt8.4 g
Kulhydrat57.5 g
Sukker5.3 g
Protein35.9 g
Salt5.7 g

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær søde kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter, og fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, og drys med rasp. Krydr med Panamad, salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Forbered grøntsager
2

Imens, hak tomat groft.

Pres eller hak hvidløg fint.

Halver lime.

Bag kød
3

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på høj varme.

Steg kød med Ay Cajun-ba, chiliflager og salt i 2 min
på hver side, eller indtil brunet. Overfør til en bageplade
med bagepapir, og bag i ovnen i 12-15 min.

Overfør til en foliepakke, og lad hvile indtil servering.

TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.
- Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke
er til stærk mad.

Steg grøntsager
4

Opvarm samme stegepande på middelhøj varme.

Steg grønkål, tomat, hvidløg, vand, salt og et nip peber i 1-2 min.

Tilsæt smør, og rør rundt.

Lav dip
5

Bland mayonnaise, yoghurt, limesaft, salt og et stort nip peber i en lille skål.

Skær kød i skiver.

Server
6

Anret søde kartofler, grønkål og kød på tallerkener.

Server med limedip.