Skip to main content
Krydrede svine- og kalvekødstaquitos
Krydrede svine- og kalvekødstaquitos

Krydrede svine- og kalvekødstaquitos

med TexMex-rodfrugter og mild limefraiche

Kender du til taquitos? Det er en mexicansk ret bestående af en lille sammenrullet tortilla med fyld. Vores skønne variant indeholder stegt løg og godt krydret hakket svine- og kalvekød. Vi serverer vores svine- og kalvekødstaquitos med ovnbagte TexMex-rodfrugter, spicy pico de gallo og mild limefraiche.

Tags:
Børnevenlig
Allergener:
Gluten
Hvede
Milk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

½ stk

Rødløg

8 stk

Små tortillabrød

1 stk

Lime

2 stk

Tomat

1 stk

Koriander

4 g

Panamad

75 ml

Fraiche

500 g

Kartofler

250 g

Hakket svine-/kalvekød

5 g

Tex-Mex

35 g

Tomatpuré

1 stk

Pastinak

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til rodfrugter

1 spsk

Olie til stegning

½ tsk

Salt til kød

½ dl

Vand til kød

¼ tsk

Salt til salsa

¼ tsk

Salt til sauce

Næringsindhold

Energi (kJ)4254 kJ
Kalorier (kcal)1017 kcal
Fedt35 g
Mættet fedt10.9 g
Kulhydrat133.5 g
Sukker17 g
Kostfibre13.3 g
Protein44.2 g
Salt7.5 g
Trans Fat0.2 g
Potassium1424.8 mg
Calcium15.4 mg
Iron0.3 mg

Fremgangsmåde

Bag TexMex-rodfrugter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler og pastinak (uskrællet) i 2 cm tern.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med Tex-Mex, salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Steg hakket kød
2

Imens, opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg hakket svine-/kalvekød, Panamad, tomatpuré og salt i 4-5 min, eller indtil brunet.

Tilsæt vand, og steg videre i 1 min.

Tag panden af varmen.

VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Lav pico de gallo
3

Imens, skær tomat i 1 cm tern.

Hak rødløg og koriander fint.

Bland tomat, rødløg, koriander, salt og et nip peber i en mellemstor skål.

TIP: Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.

Bag taquitos
4

Fordel kødfyld på tortillabrød, og rul sammen til taquitos.

Placer på en anden bageplade med bagepapir, pensl med olivenolie, og krydr med et nip salt.

Bag i ovnen i 7-9 min, eller indtil sprøde og gyldne.

Lav limefraiche
5

Imens, skær lime i både.

Bland fraiche, et skvæt limesaft og salt i en lille skål.

Server
6

Anret taquitos på tallerkener.

Top med lidt limefraiche og pico de gallo.

Server med rodfrugter og resterende pico de gallo og limefraiche.