Besøg et kulinarisk sted i grænselandet mellem Mellemamerika, Sydeuropa og Asien, der både lugter og smager som et kunstværk. Krydre kofta med mild salatost pyntet med orange gulerodsstrimler, der slingrer sig på toppen som Mona Lisas lokker.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
25 ml
Rødløg
250 g
Hvidvinseddike
(Indeholdersulfitter)30 g
Hakket oksekød
2 stk
Central American Style
1 stk
Panko
(Indeholdergluten)½ tsk
Græsk salatost
(Indeholdermælk)3 tsk
Fraiche
(Indeholdermælk)½ dl
Tomat
Gulerod
Blandet salat
Tortillabrød
(Indeholdergluten)Æg*
Salt*
Sukker*
Vand*
Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft. Skær rødløg i tynde skiver. Bland rødløg, hvidvinseddike, vand*, sukker* og salt* i en skål. Stil til side indtil servering.
Bland hakket oksekød, Central American Style (stærk!), æg*, panko, et nip salt* og peber* i en skål. Form fars til 2,5 x 6 cm koftaer (3 pr. person). Stil til side på en tallerken.
Blend salatost og fraiche [½ pakke, 2 pers.] i en blender (eller mos med en gaffel).
Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande ved middelhøj varme. Steg koftaer i 10-12 min.
Skær tomat i 1 cm tern. Skræl gulerod til lange, tynde bånd. Varm tortillabrød i ovnen i 1-2 min.
Smør tortillabrød med dressing. Fyld med salat, gulerod, tomat, koftaer og syltet rødløg.