HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconKrydrede Koftawraps
topBanner
Krydrede koftawraps

Krydrede koftawraps

med syltet rødløg & dressing

Besøg et kulinarisk sted i grænselandet mellem Mellemamerika, Sydeuropa og Asien, der både lugter og smager som et kunstværk. Krydre kofta med mild salatost pyntet med orange gulerodsstrimler, der slingrer sig på toppen som Mona Lisas lokker.

Allergener:sulfitterglutenmælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid40 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

25 ml

Rødløg

250 g

Hvidvinseddike

(Indeholdersulfitter)

30 g

Hakket oksekød

2 stk

Panamad

1 stk

Panko

(Indeholdergluten)

½ tsk

Græsk salatost

(Indeholdermælk)

3 tsk

Fraiche

(Indeholdermælk)

½ dl

Tomat

Gulerod

Blandet salat

Tortillabrød

(Indeholdergluten)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Æg

Salt

Sukker

Vand

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)710 kcal
Energi (kJ)2970 kJ
Fedt24.1 g
Mættet fedt7.3 g
Kulhydrat82.79 g
Sukker10.6 g
Protein40.21 g
Salt4.9 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft. Skær rødløg i tynde skiver. Bland rødløg, hvidvinseddike, vand*, sukker* og salt* i en skål. Stil til side indtil servering.

2

Bland hakket oksekød, Central American Style (stærk!), æg*, panko, et nip salt* og peber* i en skål. Form fars til 2,5 x 6 cm koftaer (3 pr. person). Stil til side på en tallerken. 

3

Blend salatost og fraiche [½ pakke, 2 pers.] i en blender (eller mos med en gaffel).

4

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande ved middelhøj varme. Steg koftaer i 10-12 min.

5

Skær tomat i 1 cm tern. Skræl gulerod til lange, tynde bånd. Varm tortillabrød i ovnen i 1-2 min.

6

Smør tortillabrød med dressing. Fyld med salat, gulerod, tomat, koftaer og syltet rødløg.