
Krydrede koftawraps
med syltet rødløg & dressing
Besøg et kulinarisk sted i grænselandet mellem Mellemamerika, Sydeuropa og Asien, der både lugter og smager som et kunstværk. Krydre kofta med mild salatost pyntet med orange gulerodsstrimler, der slingrer sig på toppen som Mona Lisas lokker.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Ingredienser
1 stk
Rødløg
25 ml
Hvidvinseddike
250 g
Hakket oksekød
8 g
Panamad
30 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
75 g
Græsk salatost
75 g
Fraiche
1 stk
Tomat
1 stk
Gulerod
75 g
Blandet salat
2 stk
Tortillabrød
(Indeholder Gluten, Hvede)
Ikke inkluderet i din måltidskasse
1 stk
Æg
½ tsk
Salt
3 tsk
Sukker
½ dl
Vand
Fremgangsmåde

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft. Skær rødløg i tynde skiver. Bland rødløg, hvidvinseddike, vand*, sukker* og salt* i en skål. Stil til side indtil servering.

Bland hakket oksekød, Central American Style (stærk!), æg*, panko, et nip salt* og peber* i en skål. Form fars til 2,5 x 6 cm koftaer (3 pr. person). Stil til side på en tallerken.

Blend salatost og fraiche [½ pakke, 2 pers.] i en blender (eller mos med en gaffel).

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande ved middelhøj varme. Steg koftaer i 10-12 min.

Skær tomat i 1 cm tern. Skræl gulerod til lange, tynde bånd. Varm tortillabrød i ovnen i 1-2 min.

Smør tortillabrød med dressing. Fyld med salat, gulerod, tomat, koftaer og syltet rødløg.