Aftenens lækre fiskeret byder på et væld af spændende smage i en herlig symfoni. Vi panerer kuller med panko, chiliflager og frisk koriander, og steger den gylden og sprød, mens vi ovnsteger kartofler med smag af vores egen Ginger Ninja-krydderiblanding. Vi har også tid til at lave en limeduftende salat med pak choi, gulerod og æble og en kølende hvidløgsyoghurt, som vi serverer som tilbehør.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
5 g
Ginger Ninja
(Indeholder Æg, Sennep)
1 pose
Koriander
1 stk
Lime
1 stk
Pak choi
25 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
400 g
Små kartofler
75 g
Yoghurt
(Indeholder Mælk)
½ stk
Hvidløgsfed
250 g
Kuller
(Indeholder Fisk)
1 g
Chiliflager
1 stk
Gulerod
1 stk
Æble
1 spsk
Mel til panering
¼ tsk
Salt til panering
1
Æg til panering
¼ tsk
Salt til salat