Skip to main content
Korean glazed veggie strips
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Korean glazed veggie strips

with pak choi salad and asian mayo

Allergener:
Soja
Sesamzaad
Egg
Senf
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

200 g

Veganske strimler

150 g

Langkornede hvide ris

75 g

Koreansk BBQ-sauce

20 g

Sriracha

1 stk

Forårsløg

10 g

Sesamfrø

50 g

Asiatisk mayonnaise

1 stk

Pak choi

1 stk

Koriander

5 g

Ingefærpasta

25 ml

Sojasauce

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2.5 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 2)

½ spsk

Olivenolie (trin 2)

1 spsk

Ketchup (step 3)

1 spsk

Smør (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3113 kJ
Kalorier (kcal)744 kcal
Fedt31.5 g
Mættet fedt6.4 g
Kulhydrat84.2 g
Sukker12 g
Kostfibre7.7 g
Protein24.3 g
Salt7.9 g
Potassium230 mg
Calcium54 mg
Iron0.6 mg

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

1
2
3
4
Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image