topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Kikærtesalat

Kikærtesalat

med hvidløgscroutoner (OBS! Æg medfølger ikke)

Server en let middag i disse sommertider, og sæt en kulinarisk cæsarsalat i en vegetarisk version på spisebordet i aften. På 20 minutter blander du grøntsager sammen, som du lader omfavnes af en lækker, klassisk cæsardressing lavet af hård ost, sennep og mayo. Salaten gøres mættende med sprøde hjemmelavede hvidløgscroutoner, sprøde ovnstegte kikærter og spejlæg. Super lækkert og ukompliceret!

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Allergener:
Gluten
Hvede
Sennep
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Baguette

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)

250 g

Cherrytomater

12 g

Sennep

(Indeholder Sennep)

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

1 stk

Agurk

1 pakke

Kikærter

2 stk

Hvidløgsfed

20 g

Finrevet ost

1 stk

Salat

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 stk

Æg (trin 3)

1 spsk

Vand (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)564 kcal
Energi (kJ)2360 kJ
Fedt28.2 g
Mættet fedt3.5 g
Kulhydrat52.43 g
Sukker10.6 g
Protein21.76 g
Salt1.9 g

Redskaber

Bageplade
Gryde

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Bring en gryde med vand* i kog. Pres eller hak hvidløg fint. Bræk brød i mindre små stykker. Skyl kikærter under koldt vand* i en si.

Bag brød & kikærter
2

Fordel brød og kikærter på en bageplade med bagepapir. Tilsæt hvidløg, en smule olivenolie* og et nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 8-10 min, eller indtil sprøde.

Kog æg
3

Læg forsigtigt æg* [2 stk | 4 stk] i gryden med kogende vand* med en ske, og kog i 7-9 min. Overfør til en skål med koldt vand*, og lad køle af. Pil, og del i to. TIP: Kog et par minutter mindre, hvis du foretrækker æggene blødkogt.

Forbered salat
4

Hak agurk groft. Del cherrytomater i to. Hak hjertesalat groft.

Bland salat
5

Bland sennep, mayonnaise, vand* [1 spsk | 2 spsk], halvdelen af revet ost, en smule olivenolie*, et nip salt* og peber* i en stor skål. Tilsæt hjertesalat, agurk og cherrytomater, og vend sammen lige inden servering.

Server
6

Anret salat i dybe tallerkener. Top med brødcroutoner, kikærter og æg. Drys med resterende revet ost.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image