
I dag skal vi lave Hawaiipizzaer så lækre, at selv en italiener vil få vand i munden! Pizzaerne kan bygges selv lige efter eget ønske, og der er mulighed for at komme ananas, rødløg, bacon, tomatsauce og gouda på. På siden serverer vi en sprød og saftig salat med blandede blade og pære.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
140 g
Bacon, tern
113.5 g
Ananasskiver
1 stk
Pizzadej
(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Sesam)
1 stk
Løg
1 stk
Pære
60 g
Blandet salat
195 g
Hakkede tomater
75 g
Revet gouda
(Indeholder: Mælk)
1 spsk
Smør til sauce
½ tsk
Salt til sauce
½ tsk
Sukker til sauce
1 spsk
Ketchup til sauce
¼ tsk
Salt til salat
¼ spsk
Olie til salat

Forvarm ovnen til 250°C/240°C (varmluft).
Tag pizzadejen ud af køleskabet og pakken mindst 10 min før tilberedning.
Strø bordpladen med hvedemel, og lad pizzadejen hvile på bordpladen.
Smelt smør i en mellemstor gryde på middelhøj varme.
Tilsæt hakkede tomater, salt, sukker og ketchup, og lad simre i 4-5 min, indtil let tyknet. Fjern fra varmen.

Halver pizzadej, og rul ud med hænderne (eller en kagerulle) indtil den er 25 cm i diameter.
Overfør til en bageplade med bagepapir.
TIP: Hvis dejen er svær at rulle ud, så lad den hvile et par minutter og prøv igen.

Hæld væde fra ananas, og hak groft.
Skær løg i tynde, halve skiver.
Top pizzadej med hakkede tomater, efterlad en kant på 1 cm hele vejen rundt.

Top pizza med gouda, løg, bacon og ananas som du ønsker.
Bag i ovnen i 12-13 min, eller indtil gylden og gennembagt.

Imens, skyl blandet salat.
Skær pære i tynde, halve skiver.
Bland blandet salat, pære, salt og olivenolie i en stor skål.

Anret pizza på tallerkener.
Server med pæresalat.