Karrymarineret kyllingepita og lasagne
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Karrymarineret kyllingepita og lasagne

Karrymarineret kyllingepita og lasagne

2x2 portioner | frokost til to dage

Nyd frokost i to dage med et lækkert færdigmåltid og en nem at følge 4-trinsopskrift. Inkluderer portionerede ingredienser og trin-for-trin-instruktioner til to personer. Hvis du er vild med pitabrød, vil du elske denne fyldige variant. Her får du nemlig en opskrift på pitabrød fyldt med frisk spinat, og kyllingesalat med crème fraiche, karry og æble.

Allergener:
Hvede
Gluten
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Pitabrød

(Indeholder Hvede, Gluten)

4 g

Curry-On

30 g

Spinat

300 g

Kyllingebryststrimler

75 ml

Crème fraiche

(Indeholder Mælk)

1 stk

Æble

2 stk

Lasagne

(Indeholder Mælk, Gluten, Hvede Kan indeholde Jordnødder, Nødder, Sesam)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4733 kJ
Kalorier (kcal)1131 kcal
Fedt43.5 g
Mættet fedt24.9 g
Kulhydrat100.2 g
Sukker26.2 g
Protein82 g
Salt4.6 g

Redskaber

Stegepande

Fremgangsmåde

Varm pitabrød
1

Forvarm ovnen til 200°C/180°C varmluft.

Placer pitabrød på risten i ovnen, og bag i 3-4 min, eller indtil gennemvarme.

TIP: Vores pitabrød er klar til at spise, men vi anbefaler, at du varmer dem.

Steg kylling
2

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg kylling med salt i 4-5 min på hver side, eller indtil brunet og gennemstegt.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Lav kyllingesalat
3

Imens, skyl spinat.

Skær æble i små tern.

Bland crème fraiche, karry, salt og et nip peber i en stor skål. Tilsæt æble og stegt kylling, og vend sammen.

Server
4

Skær en åbning i en side af pitabrødene, og fyld dem med kyllingesalat og spinat.