Julekage med brunkagecrisp
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Julekage med brunkagecrisp

Julekage med brunkagecrisp

Delevenlig ret | med julens smage

Tag dit forklæde og din kokkehue på, og smøg ærmerne op. Vores kager er perfekte til selv de mindste kokke. Opskrifterne er ikke blot velsmagende og nemme, men også sjove at lave. Når julen kommer, er der ikke noget bedre end denne kage toppet med sprøde mandler og brunkagestykker, som minder os om alle julens lækre krydderier og smage.

Allergener:
Hvede
Mandler
Æg
Gluten
Mælk
Nødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
35 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

600 g

Sukkerbrødskagemiks

(Indeholder Hvede, Mandler, Æg, Gluten, Mælk, Nødder Kan indeholde Soja, Sennep)

500 g

Brunkagedej

(Indeholder Gluten, Mælk, Nødder, Hvede)

40 g

Mandler

(Indeholder Nødder Kan indeholde Rug, Sesam, Spelt, Hvede, Byg, Gluten, Havre, Jordnødder)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)9970 kJ
Kalorier (kcal)2383 kcal
Fedt120.2 g
Mættet fedt34 g
Kulhydrat282.3 g
Sukker65.8 g
Protein38.7 g
Salt4.2 g

Fremgangsmåde

Bag kage
1

Forvarm ovnen til 190°C/170°C (varmluft).

Hæld kagemiks i en rund springform (20-22 cm i diameter) med bagepapir. Brug en spatel til at fordele dejen jævnt ud.

Bag i ovnen i 20 min.

TIP: Tag kagemiksen ud af køleskabet 30 min før den skal bruges. - Tjek om kagen er færdig ved at stikke en gaffel ned i kagen. Kagen er færdig, hvis der ikke sidder dej på gaflen, når den trækkes op ad kagen. 

Forbered mandler
2

Hak mandler groft.

Lav sprød overflade
3

Tag kagen ud af ovnen, og top med stykker af brunkagedej og mandler.

Kom kage tilbage i ovnen, og bag i 10-15 min.

Server
4

Lad kage køle af inden servering.