Tag dit forklæde og din kokkehue på, og smøg ærmerne op. Vores kager er perfekte til selv de mindste kokke. Opskrifterne er ikke blot velsmagende og nemme, men også sjove at lave. Når julen kommer, er der ikke noget bedre end denne kage toppet med sprøde mandler og brunkagestykker, som minder os om alle julens lækre krydderier og smage.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
600 g
Sukkerbrødskagemiks
(Indeholder Hvede, Mandler, Æg, Gluten, Mælk, Nødder Kan indeholde Soja, Sennep)
500 g
Brunkagedej
(Indeholder Gluten, Mælk, Nødder, Hvede)
40 g
Mandler
(Indeholder Nødder Kan indeholde Rug, Sesam, Spelt, Hvede, Byg, Gluten, Havre, Jordnødder)
Forvarm ovnen til 190°C/170°C (varmluft).
Hæld kagemiks i en rund springform (20-22 cm i diameter) med bagepapir. Brug en spatel til at fordele dejen jævnt ud.
Bag i ovnen i 20 min.
TIP: Tag kagemiksen ud af køleskabet 30 min før den skal bruges. - Tjek om kagen er færdig ved at stikke en gaffel ned i kagen. Kagen er færdig, hvis der ikke sidder dej på gaflen, når den trækkes op ad kagen.
Hak mandler groft.
Tag kagen ud af ovnen, og top med stykker af brunkagedej og mandler.
Kom kage tilbage i ovnen, og bag i 10-15 min.
Lad kage køle af inden servering.