Skip to main content
Japansk kyllinge-teriyakibowl
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Japansk kyllinge-teriyakibowl

Japansk kyllinge-teriyakibowl

med sesam-agurkesalat og asiatisk mayonnaise

Tags:
Hurtig
Allergener:
Gluten
Hvede
Soja
Sesam
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Kyllingebryststrimler

75 g

Teriyakisauce

(Indeholder: Gluten, Hvede, Soja)

150 g

Langkornede hvide ris

1 stk

Agurk

1 stk

Hvidløgsfed

30 g

Spinat

50 g

Asiatisk mayonnaise

(Indeholder: Sesam, Æg, Sennep, Soja, Gluten, Hvede)

10 g

Sesamfrø

(Indeholder: Sesam Kan indeholde spor af: Nødder, Jordnødder)

½ stk

Lime

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 1)

2.5 dl

Vand (trin 1)

½ spsk

Olivenolie (trin 2)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 3)

¼ tsk

Sukker (trin 3)

1 spsk

Smør (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3570 kJ
Kalorier (kcal)853 kcal
Fedt38.1 g
Mættet fedt7.9 g
Kulhydrat81.6 g
Sukker12.4 g
Protein44.2 g
Salt4.7 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

1
2
3
4