Japansk-inspireret morgenmadsbolle
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Japansk-inspireret morgenmadsbolle

Japansk-inspireret morgenmadsbolle

2 portioner | med teriyakibacon og spejlæg

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Bacon, spejlæg og koriander. Lyder det som en spændende kombination? Vi smører briocheboller med mornaysauce, luner dem i ovnen, og fylder dem med teriyakiglaseret bacon, spejlæg med sesamfrø og frisk koriander.

Tags:
Æg medfølger ikke
Allergener:
Milk
Egg
Gluten
Hvede
Sesamzaad
Soja

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

100 g

Mornaysauce

1 stk

Koriander

125 g

Bacon, skiver

2 stk

Briocheboller

10 g

Sesamfrø

75 g

Teriyakisauce

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 stk

Æg til stegning

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2815 kJ
Kalorier (kcal)673 kcal
Fedt36.9 g
Mættet fedt15.2 g
Kulhydrat57.7 g
Sukker17.7 g
Kostfibre0.2 g
Protein27 g
Kolesterol0.2 mg
Salt6 g

Redskaber

Bageplade
Large Frying Pan

Fremgangsmåde

Ovnsteg bacon
1

Forvarm ovnen på 220°C/200°C (varmluft).

Fordel bacon på en bageplade med bagepapir, og pensl med teriyakisauce.

Bag i 13-15 min, indtil gyldent og sprødt.

Varm boller
2

Del boller på midten, og placer på en bageplade med bagepapir

Smør med mornaysauce, og bag i 3-4 min.

Hak koriander fint.

Steg æg
3

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.

Spejl æg i 4-6 min, eller indtil æggehviden er fast og blommen stadig er mest flydende.

Drys med sesamfrø.

TIP: Hvis du ikke har æg, kan du bare springe det over i opskriften.

Server
4

Fyld boller med bacon, æg og koriander.