Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Bacon, spejlæg og koriander. Lyder det som en spændende kombination? Vi smører briocheboller med mornaysauce, luner dem i ovnen, og fylder dem med teriyakiglaseret bacon, spejlæg med sesamfrø og frisk koriander.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
100 g
Mornaysauce
1 stk
Koriander
125 g
Bacon, skiver
2 stk
Briocheboller
10 g
Sesamfrø
75 g
Teriyakisauce
2 stk
Æg til stegning
Forvarm ovnen på 220°C/200°C (varmluft).
Fordel bacon på en bageplade med bagepapir, og pensl med teriyakisauce.
Bag i 13-15 min, indtil gyldent og sprødt.
Del boller på midten, og placer på en bageplade med bagepapir
Smør med mornaysauce, og bag i 3-4 min.
Hak koriander fint.
Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.
Spejl æg i 4-6 min, eller indtil æggehviden er fast og blommen stadig er mest flydende.
Drys med sesamfrø.
TIP: Hvis du ikke har æg, kan du bare springe det over i opskriften.
Fyld boller med bacon, æg og koriander.