Skip to main content
Hurtig jamaicansk reje-kokoskarry
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hurtig jamaicansk reje-kokoskarry

Hurtig jamaicansk reje-kokoskarry

med forkogte kartofler og friske urter

Smag på Jamaica med vores Hurtig jamaicansk reje-kokoscurry. Vi har gjort det let og hurtigt for dig at bikse en fantastisk og smagfuld curry sammen på rekordtid, men som er fuld af lækre grøntsager. Forkogte kartoffeltern og blomkålsbuketter hjælper dig på vej, og rejer, gul karrypasta og koriander er herlige smagsgivere.

Tags:
Lynhurtig
Hurtig
Under 650 kcal
Spis mig først
Allergener:
Crustaceans
Senf
Tree nuts

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Kongerejer

180 ml

Kokosmælk

1 stk

Løg

1 stk

Kartoffeltern, forkogte

40 g

Gul karrypasta

1 stk

Gulerod

1 stk

Bredbladet persille

1 stk

Purløg

4 g

Panamad

1 stk

Blomkålsbuketter

20 g

Cashewnødder

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 tsk

Sukker til grøntsager

½ tsk

Salt til grøntsager

1.5 dl

Vand til sauce

1 spsk

Smør til sauce

½ tsk

Salt til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2544 kJ
Kalorier (kcal)608 kcal
Fedt30.7 g
Mættet fedt18.9 g
Kulhydrat481 g
Sukker58 g
Kostfibre79.2 g
Protein77.8 g
Kolesterol78 mg
Salt8.4 g
Potassium100.4 mg
Calcium28.7 mg
Iron0.3 mg

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Skær løg i tynde, halve skiver.

Skær gulerod (uskrællet) i tynde, halve skiver.

Hak purløg fint.

Påbegynd karry
2

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg løg, blomkål og gulerod i 4-5 min.

Tilsæt karrypasta, Panamad, sukker og salt, og steg i 30 sek, eller indtil velduftende.

Færdiggør karry
3

Tilsæt grøntsager, kartofler, kokosmælk, vand, rejer, smør, salt og et nip peber.

Bring i kog, og sænk derefter til middel varme. Lad simre i 3-4 min, eller indtil rejerne er gennemtilberedte.

Server
4

Anret karry i skåle. 

Top med persille.

Drys med cashewnødder og purløg.