Italiensk svine- og kalvekødspasta
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Italiensk svine- og kalvekødspasta

Italiensk svine- og kalvekødspasta

med smeltet ost og frisk persille

Skriger børnene efter pasta med tomatsauce? Gør det nemt, og server det hele i samme stegepande! Vi steger rustikke kødboller med middelhavskrydderier, som vi derefter blander med rigatoni og en dejlig tomatsauce med zucchini og hvidløg. Vi topper med mozzarella og frisk persille, og så er maden klar til at blive slugt.

Tags:
Hurtig
Børnevenlig
Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Hvide Løjer & Urter

1 stk

Zucchini

4 g

Oksebouillon

4 g

Middelhavsdrøm

1 pakke

Hakkede tomater

250 g

Hakket svine-/kalvekød

1 pakke

Pasta

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Soja, Sennep)

50 g

Revet gouda

(Indeholder Mælk)

1 stk

Løg

1 pose

Bredbladet persille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ dl

Gemt pastavand

1

Æg til kødboller

tsk

Salt til kødboller

½ spsk

Olie til stegning

½ tsk

Salt til sauce

1.5 tsk

Sukker til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3426 kJ
Kalorier (kcal)819 kcal
Fedt28.7 g
Mættet fedt11.8 g
Kulhydrat85.8 g
Sukker20.1 g
Protein50.7 g
Salt5.2 g

Fremgangsmåde

Kog pasta
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Kog pasta i 10-11 min, eller indtil næsten ‘al dente' (tilberedes færdig i trin 5).

Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.

TIP: Vandet skal være salt som havvand - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Lav kødboller
2

Imens, bland hakket svine-/kalvekød, æg, halvdelen af Middelhavsdrøm og salt i en stor skål.

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme. Form fars til kødboller (5 pr. person), og steg i 6-8 min, eller indtil gyldne og næsten gennemstegte (tilberedes færdig i trin 4). Overfør til en tallerken.

TIP: Farsen er blød, så vent med at vende indtil de har fået stegeskorpe.

Forbered grøntsager
3

Imens, hak løg fint.

Skær zucchini i 1 cm tern.

Pluk persille.

Lav sauce
4

Opvarm samme stegepande på middelhøj varme.

Steg zucchini og løg i 2-3 min, eller indtil bløde. Krydr med et nip salt.

Tilsæt hakkede tomater, Hvide Løjer & Urter, resterende Middelhavsdrøm, oksebouillon, salt og sukker, og rør rundt.

Tilsæt kødboller, og vend sammen. Sænk til middel varme, og lad simre i 1-2 min.

Tilsæt pasta
5

Tilsæt pasta og pastavand, og vend sammen.

Drys med revet ost, dæk til med låg, og lad simre i 2-3 min, eller indtil kødbollerne er gennemstegt og osten er smeltet.

VIGTIGT: Kødbollerne er færdige, når kødet er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Server
6

Top med persille.

Server retten i stegepanden.