Skip to main content
Italiensk inspireret oksekødssandwich
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Italiensk inspireret oksekødssandwich

Italiensk inspireret oksekødssandwich

med basilikumdressing og ostebagte kartofler

I aften frister vi med en yderst innovativ sandwich, fyldt med spændende ingredienser. Vi luner baguette, smører dem med basilikumdressing med aioli, og fylder dem med middelhavskrydrede kødboller med ost, karamelliseret rødløg og friske cherrytomater og rucola. Vi serverer vores italienske oksekødssandwich med ostebagte kartofler.

Tags:
Comfort Food
Allergener:
Mælk
Gluten
Hvede
Sulfitter
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

100 g

Revet gouda

(Indeholder: Mælk)

25 g

Panko

(Indeholder: Gluten, Hvede)

20 g

Rucola

125 g

Cherrytomater

4 g

Middelhavsdrøm

150 g

Yoghurt

(Indeholder: Mælk)

225 g

Hakket oksekød

500 g

Kartofler

1 stk

Hvidløgsfed

12 ml

Balsamico

(Indeholder: Sulfitter)

1 stk

Basilikum

20 g

Finrevet ost

(Indeholder: Mælk, Æg)

2 stk

Baguette

(Indeholder: Hvede, Gluten)

40 g

Aioli

(Indeholder: Æg, Sennep)

1 stk

Rødløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

½ spsk

Olie til stegning

2 spsk

Vand til karamelliserede løg

½ tsk

Sukker til karamelliserede løg

1 stk

Æg til panering

½ tsk

Salt til panering

¼ tsk

Salt til dressing

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)5704 kJ
Kalorier (kcal)1363 kcal
Fedt67.1 g
Mættet fedt27.2 g
Kulhydrat132.1 g
Sukker8.9 g
Protein60.2 g
Salt8 g

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) i både.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Karamelliser løg
2

Imens, skær rødløg i tynde, halve skiver.

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middel varme.

Steg rødløg i 5-6 min, eller indtil bløde.

Tilsæt balsamico, vand, sukker og et nip salt, og steg videre i 3-5 min, eller indtil karamelliseret.

Tag panden af varmen.

Lav frikadeller
3

Imens, bland hakket oksekød, æg, panko, Middelhavsdrøm og salt i en stor skål.

Form fars til frikadeller (3 pr. person), og overfør til en anden bageplade med bagepapir.

Bag i ovnen i 10-12 min, eller indtil brunede og gennemtilberedte, når kartoflerne har 12 min tilbage.

VIGTIGT: Kødet er færdigt, når kødet er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Lav basilikumdressing
4

Imens, skyl rucola.

Halver cherrytomater.

Hak basilikum fint.

Pres eller hak hvidløg fint.

Bland yoghurt, aioli, hvidløg, basilikum, salt og et nip peber i en skål.

Varm brød
5

Placer brød på risten, når kartoflerne har 5 min tilbage.

Top kartofler med finrevet ost og frikadeller med gouda.

Bag i ovnen i 4-5 min, eller indtil osten er smeltet og brødet er gennemvarmet.

Server
6

Del brød på langs, og smør med en smule basilikumdressing.

Fyld med frikadeller, rødløg, rucola og cherrytomater, og krydr med salt og et nip peber. Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.

Server med kartofler og resterende basilikumdressing.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image