Faldt I for den fristende titel på denne opskrift? Vi garanterer, at i ikke bliver skuffede over resultatet. I aften steger vi nemlig kebab med ingefær, sriracha, sød chilisauce, hvidløg, sojasauce og ketchup. Vi serverer vores kebab med aromatiske jasminris, en frisk agurkesalat med gulerod og lime, cremet sesammayonnaise, sesamfrø og frisk koriander.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
5 g
Ginger Ninja
(Indeholder: Æg, Sennep)
50 g
Vegansk sesammayonnaise
(Indeholder: Gluten, Sesam, Soja, Hvede)
1 stk
Koriander
1 stk
Lime
150 g
Jasminris
1 stk
Agurk
25 ml
Sojasauce
(Indeholder: Hvede, Soja, Gluten)
1 stk
Hvidløgsfed
40 g
Sød chilisauce
200 g
Vegansk kebab
(Indeholder: Soja, Hvede, Gluten, Sennep, Havre)
10 g
Sesamfrø
(Indeholder: Sesam Kan indeholde spor af: Hvede, Byg, Nødder, Gluten, Spelt, Kamut, Jordnødder, Havre, Rug)
1 stk
Gulerod, Julienne
20 g
Sriracha
3 dl
Vand til ris
½ tsk
Salt til ris
¼ tsk
Salt til salat
½ spsk
Olie til salat
1 spsk
Ketchup til sauce
¼ tsk
Salt til vegetarprotein
1 spsk
Smør til stegning
Bring vand i kog i en mellemstor gryde.
Tilsæt ris og salt, kog under låg på lav varme i 14 min, og tag gryden af varmen.
Imens, hak agurk groft.
Pres eller hak hvidløg fint.
Halver lime.
Bland gulerod, agurk, limesaft, salt og olivenolie i en stor skål.
Bland sriracha, sød chilisauce, hvidløg, sojasauce og ketchup i en lille skål.
Opvarm en smule olivenolie i stor stegepande på middelhøj varme.
Steg kebab med salt og et nip peber i 3-4 min, eller indtil brunet.
Tilsæt smør og Ginger Ninja, og steg videre i 30 sek, eller indtil velduftende.
Tilsæt sød chilisauce, og tag panden af varmen.
Anret ris, agurkesalat og kebab i dybe tallerkener.
Top med sesamfrø og koriander
Server med sesammayonnaise.