Skip to main content
Ingefær- og chilistegte veggiestrimler
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Ingefær- og chilistegte veggiestrimler

Ingefær- og chilistegte veggiestrimler

med agurkesalat og sesammayonnaise

Faldt I for den fristende titel på denne opskrift? Vi garanterer, at i ikke bliver skuffede over resultatet. I aften steger vi nemlig kebab med ingefær, sriracha, sød chilisauce, hvidløg, sojasauce og ketchup. Vi serverer vores kebab med aromatiske jasminris, en frisk agurkesalat med gulerod og lime, cremet sesammayonnaise, sesamfrø og frisk koriander.

Tags:
Lynhurtig
Allergener:
Æg
Sennep
Gluten
Sesam
Soja
Hvede
Havre

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

5 g

Ginger Ninja

(Indeholder: Æg, Sennep)

50 g

Vegansk sesammayonnaise

(Indeholder: Gluten, Sesam, Soja, Hvede)

1 stk

Koriander

1 stk

Lime

150 g

Jasminris

1 stk

Agurk

25 ml

Sojasauce

(Indeholder: Hvede, Soja, Gluten)

1 stk

Hvidløgsfed

40 g

Sød chilisauce

200 g

Vegansk kebab

(Indeholder: Soja, Hvede, Gluten, Sennep, Havre)

10 g

Sesamfrø

(Indeholder: Sesam Kan indeholde spor af: Hvede, Byg, Nødder, Gluten, Spelt, Kamut, Jordnødder, Havre, Rug)

1 stk

Gulerod, Julienne

20 g

Sriracha

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

¼ tsk

Salt til salat

½ spsk

Olie til salat

1 spsk

Ketchup til sauce

¼ tsk

Salt til vegetarprotein

1 spsk

Smør til stegning

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3534 kJ
Kalorier (kcal)845 kcal
Fedt40.8 g
Mættet fedt56.2 g
Kulhydrat91.5 g
Sukker22.1 g
Protein25 g
Salt8.2 g

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt ris og salt, kog under låg på lav varme i 14 min, og tag gryden af varmen.

Lav agurkesalat
2

Imens, hak agurk groft.

Pres eller hak hvidløg fint.

Halver lime.

Bland gulerod, agurk, limesaft, salt og olivenolie i en stor skål.

Bland sriracha, sød chilisauce, hvidløg, sojasauce og ketchup i en lille skål.

Steg kebab
3

Opvarm en smule olivenolie i stor stegepande på middelhøj varme.

Steg kebab med salt og et nip peber i 3-4 min, eller indtil brunet.

Tilsæt smør og Ginger Ninja, og steg videre i 30 sek, eller indtil velduftende.

Tilsæt sød chilisauce, og tag panden af varmen.

Server
4

Anret ris, agurkesalat og kebab i dybe tallerkener.

Top med sesamfrø og koriander

Server med sesammayonnaise.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image