Indonesisk sataykylling
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Indonesisk sataykylling

Indonesisk sataykylling

med jasminris og honning-ingefærsalat

I aften går den kulinariske rejse til Indonesien, og vi frister med en fantastisk sataykylling med sojasauce og hvidløg. Fantastisk tilbehør er luftige jasminris, og en frisk og farverig æbleslaw med kål, forårsløg og honning-ingefærdressing.

Tags:
Mælkefri
Hurtig
<650 kcal 2P-baseret
Allergener:
Sennep
Jordnødder
Soja
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Jasminris

1 stk

Forårsløg

1 stk

Hvidløgsfed

280 g

Kyllingebryst

150 g

Snittet kålsalat

25 g

Honning-ingefærdressing

(Indeholder Sennep)

100 g

Sataysauce

(Indeholder Jordnødder, Soja, Gluten, Hvede)

12.5 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

1 stk

Æble

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 4)

½ spsk

Olivenolie (trin 5)

2 spsk

Vand (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2598 kJ
Kalorier (kcal)621 kcal
Fedt12.3 g
Mættet fedt2.5 g
Kulhydrat82.9 g
Sukker19.4 g
Protein43.3 g
Salt4.1 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand [3 dl | 6 dl] i kog i en mellemstor gryde. 

Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg indtil servering. 

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Forbered frugt og grønt
2

Imens, snit forårsløg fint (adskil den hvide del fra den grønne).

Skær æble i tynde, halve skiver.

Pres eller hak hvidløg fint.

Steg kylling
3

Skær kylling i 3 cm strimler på et andet skærebræt, og krydr med salt.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg kylling i 3-4 min på hver side, eller indtil brunet og gennemstegt.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt. 

Bland æbleslaw
4

Imens, bland snittet kålsalat, det hvide forårsløg, æble, honning-ingefærdressing [½ pakke, 2P], salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og peber i en stor skål. 

Tilsæt sataysauce
5

Overfør færdigstegt kylling til en tallerken. 

Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i samme stegepande (tør af først) på middel varme.

Steg hvidløg i 30 sek, eller indtil velduftende.

Tilsæt sataysauce, sojasauce [1/2 pakke, 2P] og vand [2 spsk I 4 spsk], og lad simre i 1 min, eller indtil gennemvarmet.

Tag panden af varmen, tilsæt kylling, og vend sammen.

Server
6

Anret ris og æbleslaw i dybe tallerkener.

Top med kylling og sataysauce fra panden.

Drys med det grønne forårsløg.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image