Indisk yoghurtkylling og cashewris
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Indisk yoghurtkylling og cashewris

Indisk yoghurtkylling og cashewris

med frisk mynte-agurkesalat

I aften går den kulinariske rejse til Indien, og vi laver skøn mad med masser af spændende råvarer. Luftige ris får ekstra smag og tekstur ved at blive kogt med smørstegte cashewnødder. Vi marinerer kyllingen i yoghurt og dejlige krydderier. En frisk mynte- og agurkesalat og kølende abrikosyoghurt giver en fin kontrast.

Tags:
Hvedefri
Hurtig
Allergener:
Sennep
Nødder
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Langkornede hvide ris

25 g

Abrikoschutney

(Indeholder: Sennep)

20 g

Cashewnødder

(Indeholder: Nødder Kan indeholde spor af: Byg, Havre, Jordnødder, Rug, Sesam, Spelt, Hvede)

1 stk

Agurk

30 g

Spinat

150 g

Yoghurt

(Indeholder: Mælk)

300 g

Kyllingebryststrimler

1 stk

Mynte

8 g

Mild Mahal

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Smør til ris

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

¼ tsk

Salt til kød

¼ tsk

Salt til salat

½ spsk

Olie til salat

¼ tsk

Salt til dressing

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2995 kJ
Kalorier (kcal)716 kcal
Fedt22.4 g
Mættet fedt9.1 g
Kulhydrat77.1 g
Sukker6.3 g
Protein48.4 g
Salt3.5 g

Fremgangsmåde

Kog cashewris
1

Hak cashewnødder groft.

Opvarm en mellemstor gryde på middelhøj varme.

Rist cashewnødder i 2-3 min, eller indtil gyldne. Tilsæt smør, og lad smelte under omrøring.

Tilsæt vand, og bring i kog. Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 14 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Mariner kylling
2

Imens, bland kylling, Mild Mahal og salt i en mellemstor skål.

Tilsæt halvdelen af yoghurt, og rør rundt.

Lav mynte-agurkesalat
3

Skyl spinat.

Skær agurk i 2 cm tern.

Hak mynte groft.

Bland spinat, agurk, mynte, salt og olivenolie i en stor skål.

Steg kylling
4

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg kylling (uden overskydende marinade) i 4-5 min, eller indtil brunet og gennemstegt.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Bland aprikosyoghurt
5

Imens, bland resterende yoghurt, abrikoschutney og salt i en lille skål.

Server
6

Anret ris i dybe tallerkener.

Top med kylling og mynte-agurkesalat.

Server med abrikosyoghurt.