I aften frister vi med en fantastisk alt-i-en-ret med masser af smage og farver. Vi bygger vores indisk-inspirerede bowl med luftige basmatiris, glaseret kebab med abrikoschutney, sojasauce og indiske krydderier, granatæblesalat med spinat, agurk, mynte og koriander og kølende yoghurt.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 pose
Mynte & koriander
1 stk
Agurk
30 g
Spinat
75 g
Yoghurt
(Indeholder Mælk)
25 g
Abrikoschutney
(Indeholder Sennep)
25 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
150 g
Basmatiris
½ stk
Granatæble
4 g
Mild Mahal
200 g
Vegansk kebab
(Indeholder Soja, Hvede, Gluten, Sennep, Havre)
3 dl
Vand til ris
½ tsk
Salt til ris
¼ tsk
Salt til salat
½ spsk
Smør til stegning
Bring vand i kog i en mellemstor gryde.
Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.
TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.
Imens, hak mynte og koriander fint.
Hak agurk groft.
Skyl spinat, og hak groft.
Rul granatæble på bordpladen, og skær over på midten. Overfør granatæble til en skål med vand, og løsn frøene med fingrene. Lad frøene falde til bunds, og fjern det hvide frugtkød på toppen. Skyl frø under koldt vand i en si.
TIP: Ved at fjerne frøene i vand, undgår du, at frugtsaften smitter af.
Bland granatæble, spinat, agurk, mynte, koriander og salt i en stor skål.
Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.
Smelt smør i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg kebab i 3-4 min, eller indtil brunet.
Tilsæt Mild Mahal, og steg videre i 30 sek, eller indtil velduftende.
Sænk til middel varme.
Tilsæt abrikoschutney og sojasauce, og lad simre under omrøring i 1 min, eller indtil karamelliseret.
Anret ris og salat i dybe tallerkener.
Top med kebab og yoghurt.