Vores måltidskasserHjælpecenterGavekort
Indisk svinekødskarry
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Indisk svinekødskarry

Indisk svinekødskarry

med gule ris og kølende agurkedressing

I aften laver vi en særdeles krydret og farverig hverdagsmiddag! Vi koger basmatiris som får smuk gul farve, og en fantastisk smag, af at koges sammen med vores spændende færdiglavede krydderiblanding Ginger Ninja. Mens risene koger laver vi en fantastisk svinekarry med tomat, ingefær, hvidløg og gulerod. Vi serverer vores krydrede ris og vores spicy karry med en kølende agurkedressing med fraiche!

Tags:
Hurtig
Børnevenlig
Allergener:
Æg
Sennep
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

5 g

Ginger Ninja

(Indeholder Æg, Sennep)

150 g

Basmatiris

1 stk

Hvidløgsfed

½ stk

Ingefær

2 stk

Gulerod

1 stk

Agurk

300 g

Svinekamfilet

8 g

Mild Mahal

½ dåse

Tomatpuré

1 pakke

Crème fraiche

(Indeholder Mælk)

4 g

Kyllingebouillon

1 stk

Rødløg

1 pose

Bredbladet persille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

½ spsk

Hvedemel (trin 5)

2 dl

Vand (trin 5)

1 spsk

Olivenolie (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)940 kcal
Energi (kJ)3933 kJ
Fedt50.79 g
Mættet fedt22.8 g
Kulhydrat80.92 g
Sukker16 g
Protein41.84 g
Salt4 g

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Opvarm en gryde på middelhøj varme. Rist Ginger Ninja i 30 sek. Tilsæt vand* [3 dl | 6 dl], og bring i kog. Tilsæt ris og salt* [1/2 tsk | 1 tsk], og kog under låg på lav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet. TIP: Fjern ikke låget!

Forbered råvarer
2

Pres eller hak hvidløg fint. Riv ingefær [1/2 stk, 2P] fint. Skær rødløg i 3 cm både. Skær gulerod (uskrællet) og agurk i 1 cm tern. Hak persille fint. Skær svinekød i 3 cm strimler på et andet skærebræt.

Steg kød
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Tilsæt svinekød, krydr med et nip salt* og peber*, og steg i 3-4 min, eller indtil gennemstegt. Overfør til en skål.

Lav agurkedressing
4

Bland agurk, creme fraiche [1 spsk | 2 spsk], persille (gem lidt til anretning) og et nip salt* og peber* i en lille skål.

Lav svinekødskarry
5

Opvarm olivenolie* [1 spsk | 2 spsk] i samme stegepande (skyl af først) på middelhøj varme. Steg gulerod og rødløg i 4-5 min, eller indtil møre. Tilsæt tomatpuré [½ dåse, 2P] ingefær, hvidløg, Mild Mahal, og hvedemel* [1/2 spsk | 1 spsk], og steg videre i 2 min. Sænk til middel varme, tilsæt kyllingebouillon og vand* [2 dl | 4 dl], og lad simre i 2 min. Tilsæt resterende creme fraiche under omrøring. Tilsæt svinekød, og krydr med et nip salt* og peber*.

Server
6

Anret ris og svinekødskarry i dybe tallerkener. Top med agurkedressing og resterende persille.