Skip to main content
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Indisk kylling Kiev

Indisk kylling Kiev

med cajunkrydret sesamfritter og spinatsalat

I aften frister vi med en fantastisk ret med kylling. Kylling Kiev indebærer, at kyllingebryst bliver fyldt, paneret og ovnstegt til perfektion. Vi fylder vores kylling med hvidløgssmør med indiske krydderier, og panerer dem derefter i panko og ristet løg. Fantastiske ​​tilbehør er sprøde sesamfritter med cajunkrydderier og chili, en frisk salat med spinat, agurk og mynte, og cremet mayonnaise.

Tags:
Comfort Food
Allergener:
Egg
Senf
Gluten
Hvede
Sesamzaad

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

5 g

Ginger Ninja

25 g

Panko

50 g

Mayonnaise

½ stk

Ristede løg

1 stk

Agurk

30 g

Spinat

500 g

Kartofler

280 g

Kyllingebryst

½ g

Chiliflager

1 stk

Mynte

4 g

Mild Mahal

10 g

Sesamfrø

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til kartofler

3 spsk

Smør til smør

¼ tsk

Salt til smør

¼ tsk

Salt til kød

2 spsk

Mel til panering

¼ tsk

Salt til panering

1 stk

Æg til panering

¼ tsk

Salt til salsa

½ spsk

Olie til salat

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3931 kJ
Kalorier (kcal)940 kcal
Fedt51.7 g
Mættet fedt17.9 g
Kulhydrat71.7 g
Sukker6.9 g
Kostfibre7.4 g
Protein48.9 g
Kolesterol0.1 mg
Salt6 g
Potassium1150 mg
Calcium12.8 mg
Iron0.2 mg

Fremgangsmåde

Lav fritter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Tag smør ud af køleskabet.

Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter, og fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med Ay Cajun-ba, chiliflager, salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Top færdige fritter med sesamfrø, og vend sammen.

TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad. - Benyt flere bageplader hvis de er overfyldte.

Forbered kylling
2

Imens, bland smør, Mild Mahal, salt og et nip peber i en lille skål.

Læg hånden fladt på hvert kyllingebryst, og lav et snit (men skær ikke helt igennem) med en skarp kniv på et andet skærebræt, og krydr med salt.

Fyld kylling med hvidløgssmør, og fold sammen.

Paner kylling
3

Knus ristede løg i posen med en kagerulle.

Bland hvedemel, salt og et nip peber i en dyb tallerken.

Pisk æg i en anden dyb tallerken.

Bland panko og ristede løg i en tredje dyb tallerken.

Vend kylling i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panko. Overfør til en tallerken.

TIP: Vær forsigtig, når du panerer kyllingen, så fyldet ikke falder ud.

Bag kylling
4

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg kylling i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden.

Overfør til en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 6-10 min, eller indtil gennemstegt.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Lav salat
5

Imens, skyl spinat.

Hak agurk og mynte groft.

Bland spinat, agurk, mynte, salt og olivenolie i en mellemstor skål lige inden servering.

Server
6

Anret fritter, salat og kylling på tallerkener.

Server med mayonnaise.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image