Kachumbersalat er en indisk salat med tomat og agurk. Vores variant indeholder også koriander. Vi serverer den med sprødstegt sej, og en fantastisk kikærtekarry med løg, gulerod, kokosmælk og masser af spændende indiske krydderier.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
5 g
Ginger Ninja
(Indeholder Æg, Sennep)
1 pose
Koriander
1 pakke
Kikærter
1 stk
Tomat
1 stk
Agurk
250 g
Sej
(Indeholder Fisk)
4 g
Grøntsagsbouillon
(Indeholder Selleri)
1 stk
Løg
1 stk
Gulerod
4 g
Mild Mahal
150 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
1 spsk
Olie til stegning
2 dl
Vand til sauce
½ tsk
Salt til sauce
1 spsk
Olie til salat
½ tsk
Salt til salat
¼ tsk
Salt til fisk
Hak løg fint.
Riv gulerod (uskrællet) groft.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg løg og gulerod i 1-2 min, eller indtil bløde.
Tilsæt Ginger Ninja og Mild Mahal, og steg videre i 30 sek, eller indtil velduftende.
Tilsæt kikærter (inklusive væde), madlavningsfløde, vand, grøntsagsbouillon, salt og et nip peber.
Sænk til middel varme, og lad simre i 8-10 min, eller indtil tyknet.
Imens, hak tomat og agurk groft
Hak koriander fint.
Bland tomat, agurk, koriander, olivenolie, salt og et nip peber i en mellemstor skål.
Opvarm en smule olivenolie i en anden stor stegepande på middelhøj varme.
Dup fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt.
Steg i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt.
TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.
Anret kikærtekarry i dybe tallerkener.
Top med fisk og kachumbersalat.