topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Indisk inspireret sej

Indisk inspireret sej

med kachumbersalat og kikærtekarry

Kachumbersalat er en indisk salat med tomat og agurk. Vores variant indeholder også koriander. Vi serverer den med sprødstegt sej, og en fantastisk kikærtekarry med løg, gulerod, kokosmælk og masser af spændende indiske krydderier.

Tags:
Max 50g kulhydrater
<650 kcal 2P-baseret
Hurtig
Hvedefri
Spis mig først
Allergener:
Æg
Sennep
Fisk
Selleri
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

5 g

Ginger Ninja

(Indeholder Æg, Sennep)

1 pose

Koriander

1 pakke

Kikærter

1 stk

Tomat

1 stk

Agurk

250 g

Sej

(Indeholder Fisk)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

1 stk

Løg

1 stk

Gulerod

4 g

Mild Mahal

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olie til stegning

2 dl

Vand til sauce

½ tsk

Salt til sauce

1 spsk

Olie til salat

½ tsk

Salt til salat

¼ tsk

Salt til fisk

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2276 kJ
Kalorier (kcal)544 kcal
Fedt30.8 g
Mættet fedt10.7 g
Kulhydrat28.9 g
Sukker12.8 g
Protein32.4 g
Salt6.7 g

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Hak løg fint.

Riv gulerod (uskrællet) groft.

Steg grøntsager
2

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg løg og gulerod i 1-2 min, eller indtil bløde.

Tilsæt kikærter
3

Tilsæt Ginger Ninja og Mild Mahal, og steg videre i 30 sek, eller indtil velduftende.

Tilsæt kikærter (inklusive væde), madlavningsfløde, vand, grøntsagsbouillon, salt og et nip peber.

Sænk til middel varme, og lad simre i 8-10 min, eller indtil tyknet.

Lav kachumbersalat
4

Imens, hak tomat og agurk groft

Hak koriander fint.

Bland tomat, agurk, koriander, olivenolie, salt og et nip peber i en mellemstor skål.

Steg fisk
5

Opvarm en smule olivenolie i en anden stor stegepande på middelhøj varme.

Dup fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt.

Steg i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt.

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Server
6

Anret kikærtekarry i dybe tallerkener.

Top med fisk og kachumbersalat.