I aften går den kulinariske rejse til Indien. Aftenens opskrift byder på fantastisk gode 'bombay-kartofler', som bliver ovnbagt med ingefær og sesamfrø. Samtidigt krydrer vi kuller med indiske krydderier, og steger den sprød. Skønt tilbehør er en frisk regnbuesalat med tomat og gulerod, og så topper vi herlighederne med frisk koriander og mynte og en kølende hvidløgyoghurt.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
5 g
Ginger Ninja
(Indeholder: Æg, Sennep)
1 stk
Lime
1 pose
Mynte & koriander
1 stk
Tomat
75 g
Yoghurt
(Indeholder: Mælk)
500 g
Kartofler
½ stk
Hvidløgsfed
250 g
Kuller
(Indeholder: Fisk)
60 g
Blandet salat
1 stk
Gulerod
4 g
Mild Mahal
10 g
Sesamfrø
(Indeholder: Sesam Kan indeholde spor af: Hvede, Byg, Nødder, Gluten, Spelt, Kamut, Jordnødder, Havre, Rug)
½ tsk
Salt til kartofler
½ tsk
Salt til dressing
1 spsk
Olie til salat
¼ tsk
Salt til salat
¼ tsk
Salt til fisk
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, og drys med sesamfrø. Krydr med Ginger Ninja, salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
Vend kartofler med sesamfrø på bagepladen.
Imens, hak koriander og mynte fint, og overfør til en lille skål.
Pres eller hak hvidløg fint.
Bland yoghurt, hvidløg, salt og et nip peber i en lille skål.
Hak tomat groft.
Riv gulerod (uskrællet) groft.
Halver lime.
Skyl salat.
Bland tomat, gulerod, salat, olivenolie, et skvæt limesaft, salt og et nip peber i en mellemstor skål.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme, når kartoflerne har 10 min tilbage.
Dub fisk tør med køkkenrulle, og krydr med Mild Mahal og salt.
Steg i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt.
TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.
Anret fisk, kartofler og salat på tallerkener.
Drys med mynte og koriander.
Top med hvidløgsyoghurt.