Indisk inspireret hvid fisk
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Indisk inspireret hvid fisk

Indisk inspireret hvid fisk

med 'bombay'-kartofler og grøn salat

I aften går den kulinariske rejse til Indien. Aftenens opskrift byder på fantastisk gode 'bombay-kartofler', som bliver ovnbagt med ingefær og sesamfrø. Samtidigt krydrer vi kuller med indiske krydderier, og steger den sprød. Skønt tilbehør er en frisk regnbuesalat med tomat og gulerod, og så topper vi herlighederne med frisk koriander og mynte og en kølende hvidløgyoghurt.

Tags:
Under 650 kcal
Spis mig først
Allergener:
Æg
Sennep
Mælk
Fisk
Sesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

5 g

Ginger Ninja

(Indeholder: Æg, Sennep)

1 stk

Lime

1 pose

Mynte & koriander

1 stk

Tomat

75 g

Yoghurt

(Indeholder: Mælk)

500 g

Kartofler

½ stk

Hvidløgsfed

250 g

Kuller

(Indeholder: Fisk)

60 g

Blandet salat

1 stk

Gulerod

4 g

Mild Mahal

10 g

Sesamfrø

(Indeholder: Sesam Kan indeholde spor af: Hvede, Byg, Nødder, Gluten, Spelt, Kamut, Jordnødder, Havre, Rug)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

½ tsk

Salt til dressing

1 spsk

Olie til salat

¼ tsk

Salt til salat

¼ tsk

Salt til fisk

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2149 kJ
Kalorier (kcal)514 kcal
Fedt14.4 g
Mættet fedt3 g
Kulhydrat58.6 g
Sukker9.4 g
Protein38.9 g
Salt4.9 g

Fremgangsmåde

Lav bombay-kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, og drys med sesamfrø. Krydr med Ginger Ninja, salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Vend kartofler med sesamfrø på bagepladen.

Forbered urter
2

Imens, hak koriander og mynte fint, og overfør til en lille skål.

Lav hvidløgyoghurt
3

Pres eller hak hvidløg fint.

Bland yoghurt, hvidløg, salt og et nip peber i en lille skål.

Lav salat
4

Hak tomat groft.

Riv gulerod (uskrællet) groft.

Halver lime.

Skyl salat.

Bland tomat, gulerod, salat, olivenolie, et skvæt limesaft, salt og et nip peber i en mellemstor skål.

Steg fisk
5

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme, når kartoflerne har 10 min tilbage.

Dub fisk tør med køkkenrulle, og krydr med Mild Mahal og salt.

Steg i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt.

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Server
6

Anret fisk, kartofler og salat på tallerkener.

Drys med mynte og koriander.

Top med hvidløgsyoghurt.