En rigtig god weekend starter med en fantastisk fredagsmiddag, og vi har den rigtige opskrift! Her går vi all in på vores seneste yndlingskrydderi, og du hører jo, hvor godt det smager - cajun-krydret, paneret kylling serveret med cajun-krydret og gyldent-ristede kartofler, som du dypper i lækker aioli. Spis med salsa på friske grøntsager smagt til med lækker dressing.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
2 stk
Tomat
1 stk
Rød peberfrugt
15 ml
Balsamico
500 g
Kartofler
30 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder Sulfitter)
280 g
Kyllingebryst
1 pose
Bredbladet persille
40 g
Aioli
(Indeholder Æg, Sennep)
1 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Æg
¼ tsk
Salt
1 tsk
Sukker
Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*. Drys med 1/2 Ay-Cajun-ba. Krydr med salt* og peber*. Vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne.
Hak tomat og persille fint. Hak peberfrugt fint. Pres eller hak hvidløg fint.
Læg kyllingefileter mellem to fryseposer på et skærebræt. Bank flade (ca. 2 cm) med en kødhammer eller kagerulle. Pisk æg* i en dyb tallerken. Bland hvidløg, panko, salt*, resterende Ay-Cajun-ba og et nip peber* i en anden dyb tallerken. Vend kylling i æg* og derefter i pankoblanding.
Hæld olie* i en stegepande, så hele bunden er dækket. Varm op ved middelhøj varme. Friter kylling i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og sprød. Overfør til en tallerken med køkkenrulle.
Bland tomat, peberfrugt og persille i en skål. Vend med balsamico og sukker*. Smag til med salt* og peber*.
Anret kylling, kartofler og tomatsalsa på tallerkener. Server med aioli.