topBanner
Hvidløgspaneret kylling

Hvidløgspaneret kylling

med cajunkrydrede kartofler & salsa

En rigtig god weekend starter med en fantastisk fredagsmiddag, og vi har den rigtige opskrift! Her går vi all in på vores seneste yndlingskrydderi, og du hører jo, hvor godt det smager - cajun-krydret, paneret kylling serveret med cajun-krydret og gyldent-ristede kartofler, som du dypper i lækker aioli. Spis med salsa på friske grøntsager smagt til med lækker dressing.

Allergener:sulfitterægglutensennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid35 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

500 g

Kartofler

2 stk

Kyllingebrystfilet

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholdersulfitter)

1 stk

Rød peberfrugt

1 pose

Bredbladet persille

1 stk

Hvidløgsfed

30 g

Panko

(Indeholdergluten)

2 stk

Tomat

40 g

Aioli

(Indeholderæg, sennep)

15 ml

Balsamico

(Indeholdersulfitter)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 stk

Æg*

(Indeholderæg)

¼ tsk

Salt*

1 tsk

Sukker*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2586 kJ
Kalorier (kcal)618 kcal
Fedt18 g
Mættet fedt2 g
Kulhydrat67 g
Sukker12 g
Protein46 g
Salt1 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft.

Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*. Drys med 1/2 Ay-Cajun-ba. Krydr med salt* og peber*. Vend sammen.

Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne.

2

Hak tomat og persille fint.

Hak peberfrugt fint.

Pres eller hak hvidløg fint.

3

Læg kyllingefileter mellem to fryseposer på et skærebræt. Bank flade (ca. 2 cm) med en kødhammer eller kagerulle.

Pisk æg* i en dyb tallerken. Bland hvidløg, panko, salt*, resterende Ay-Cajun-ba og et nip peber* i en anden dyb tallerken.

Vend kylling i æg* og derefter i pankoblanding.

4

Hæld olie* i en stegepande, så hele bunden er dækket. Varm op ved middelhøj varme.

Friter kylling i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og sprød. Overfør til en tallerken med køkkenrulle.

5

Bland tomat, peberfrugt og persille i en skål.

Vend med balsamico og sukker*.

Smag til med salt* og peber*.

6

Anret kylling, kartofler og tomatsalsa på tallerkener.

Server med aioli.