Mmm hjemmelavet pizza… Her fokuserer vi på enkle ingredienser og gode smage, vi starter med en bund af crème fraiche, og fortsætter med lækker topping bestående af spinat, svampe, hvidløg, oregano og mozzarella til at sprede ud over den tykke pizzabund. Vi topper vår pizza med frisk basilikum, og serverer den sammen med en lækker tomatsalat.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
200 g
Champignon
1 stk
Hvidløgsfed
½ g
Oregano, tørret
4 g
Hvide Løjer & Urter
60 g
Spinat
1 stk
Pizzadej
1 pakke
Crème fraiche
100 g
Revet mozzarella
½ pose
Basilikum
2 stk
Tomat
Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Opvarm en bageplade [2 stk, 4P]. Skær svampe i tynde skiver. Pres eller hak hvidløg fint. Skyl spinat under koldt vand* i et dørslag.
Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på høj varme. Tilsæt svampe, krydr med et nip salt* og peber*, og steg i 5-6 min, eller indtil gyldne. Tilsæt hvidløg, oregano [1/2 pakke, 2P] og Hvide Løjer & Urter, og steg videre i 1 min.
Tilsæt spinat, og lad simre i 2-3 min, eller indtil den er faldet sammen.
Tag bagepladen ud af ovnen. Rul pizzadej (og medfølgende bagepapir) ud, og placer på bagepladen. Fordel crème fraiche på pizzadej, og top med svampe og revet mozzarella. Bag pizza i ovnen i 10-13 min, eller indtil gylden.
Skær tomat i tynde både. Hak basilikum fint. Bland tomat, basilikum (gem lidt til anretning) et nip salt* og peber* og eventuelt en smule olivenolie* i en skål.
Skær pizza ud i mindre stykker. Drys med resterende basilikum. Server med tomatsalat.