Hurtige japanske svine- og kalvekødstacos
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hurtige japanske svine- og kalvekødstacos

Hurtige japanske svine- og kalvekødstacos

med sprød kålsalat og stærk chili

Vi drømmer os væk til Asien med en fantastisk opskrift på japanske tacos. Vi steger hakket kød med hvidløg, ingefær og sesamfrø for at få den asiatiske smag frem. Vi bygger tacos med asiatisk mayo, det lækre hakkede kød, kålsalat og et nip chili!

Tags:
Mælkefri
Hurtig
Lynhurtig
Allergener:
Gluten
Hvede
Sulfitter
Sesam
Soja

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sennep, Soja)

1 stk

Lime

37.5 g

Asiatisk woksauce

(Indeholder Gluten, Sulfitter, Hvede, Sesam, Soja)

50 g

Vegansk asiatisk mayonnaise

(Indeholder Soja, Hvede, Gluten, Sesam)

1 stk

Rød chili

1 stk

Hvidløgsfed

150 g

Snittet kålsalat

250 g

Hakket svine-/kalvekød

2 tsk

Ingefær

1 stk

Rødløg

1 stk

Gulerod

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til kød

1 spsk

Olie til salat

¼ tsk

Salt til salat

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4017 kJ
Kalorier (kcal)960 kcal
Fedt53.1 g
Mættet fedt10.3 g
Kulhydrat81.9 g
Sukker16.2 g
Protein37.2 g
Salt5.1 g

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn).

Riv ingefær (uskrællet) og hvidløg fint.

Skær rødløg i tynde, halve skiver.

Skær lime i både og chili i tynde skiver.

Riv gulerod (uskrællet) groft.

Steg kød
2

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg hakket svine-/kalvekød og rødløg med et nip salt i 5-6 min, eller indtil brunet.

Imens, bland snittet kålsalat, gulerod, et skvæt limesaft, olivenolie, salt og peber i en skål.

VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Varm tortillabrød
3

Tilsæt hvidløg og ingefær til stegepanden, og steg videre i 1 min.

Tilsæt asiatisk woksauce, og rør rundt.

Krydr med et stort nip peber.

Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.

Server
4

Smør tortillabrød med asiatisk mayonnaise.

Fyld med salat, svine-/kalvekød og chili.

Server med resterende limebåde.

TIP: Undlad chilien, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.