Hurtig kylling i cremet purløgssauce
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hurtig kylling i cremet purløgssauce

Hurtig kylling i cremet purløgssauce

med blød kartoffelmos og saftig pæresalat

Skriger børnene efter mad? Så har du valgt den rette opskrift, på under en halvtime kan du trylle den skønneste måltid frem. Vi laver kartoffelmos på 5 min, og du skal hverken skræle eller skære kartoflerne. Samtidigt steger vi kylling, og lader den derefter simre i en cremet purløgssauce med fløde. Vi når også at lave en hurtig pæresalat med rucola.

Tags:
Lynhurtig
<650 kcal 2P-baseret
Hurtig
Hvedefri
Allergener:
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Kyllingebouillon

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

1 stk

Kartoffeltern, forkogte

1 pose

Purløg

280 g

Kyllingebryst

40 g

Rucola

1 stk

Pære

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 spsk

Mælk til mos

1 dl

Vand til mos

1 tsk

Salt til mos

½ spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til kød

½ dl

Vand til sauce

½ spsk

Olie til sauce

¼ tsk

Salt til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2556 kJ
Kalorier (kcal)611 kcal
Fedt23.4 g
Mættet fedt9.5 g
Kulhydrat452.3 g
Sukker30.5 g
Protein82.5 g
Salt7 g

Fremgangsmåde

Lav kartoffelmos
1

Kom kartofler, mælk, vand og salt i en mellemstor gryde, og kog på middel varme i 5 min. Mos med en kartoffelmoser eller gaffel.

Dæk til med låg, og stil til side.

TIP: Tilsæt en klat smør for en mere cremet mos.

Steg kylling
2

Skær kylling i mindre stykker (3 pr. person) på et andet skærebræt.

Hak purløg fint.

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg kylling med salt i 3-4 min på hver side, eller indtil brunet og gennemstegt.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Lav sauce
3

Sænk til middel varme. Tilsæt kyllingebouillon, vand, madlavningsfløde og purløg, og lad simre i 1-2 min, eller indtil gennemvarmet.

Skyl rucola.

Skær pære i tynde, halve skiver.

Vend rucola, pære, olivenolie og salt i en stor skål lige inden servering.

Server
4

Anret kylling, kartofler og salat på tallerkener.

Top kylling med sauce.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image