Hurtig japansk kyllinge-teriyakibowl
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hurtig japansk kyllinge-teriyakibowl

Hurtig japansk kyllinge-teriyakibowl

med sesam-agurkesalat og asiatisk mayonnaise

Teriyakisauce er en japansk sauce karakteriseret ved sin søde og syrlige smag. I aften steger vi kylling gylden, og blander den derefter med teriyakisauce. Vi serverer vores kyllinge-teriyaki med hvidløgsris med smør og en skøn sesam-agurkesalat med spinat og lime. Vi topper herlighederne med asiatisk mayonnaise.

Tags:
Hurtig
Lynhurtig
Allergener:
Gluten
Hvede
Soja
Sesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Lime

150 g

Jasminris

75 g

Teriyakisauce

(Indeholder Gluten, Hvede, Soja)

50 g

Vegansk asiatisk mayonnaise

(Indeholder Soja, Hvede, Gluten, Sesam)

1 stk

Agurk

30 g

Spinat

1 stk

Hvidløgsfed

300 g

Kyllingebryststrimler

10 g

Sesamfrø

(Indeholder Sesam Kan indeholde Hvede, Byg, Nødder, Gluten, Spelt, Kamut, Jordnødder, Havre, Rug)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

¼ tsk

Salt til kød

½ spsk

Olie til stegning

½ spsk

Olie til salat

¼ tsk

Sukker til salat

¼ tsk

Salt til salat

1 spsk

Smør til ris

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3400 kJ
Kalorier (kcal)813 kcal
Fedt35.8 g
Mættet fedt7.5 g
Kulhydrat78.7 g
Sukker12.8 g
Protein44.4 g
Salt5.3 g

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt ris og salt, kog under låg på lav varme i 14 min, og tag gryden af varmen.

Steg kylling
2

Imens, opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Krydr kylling med salt, og steg i 4-5 min, eller indtil gylden og gennemstegt.

Tilsæt teriyakisauce, og lad simre i 1 min, eller indtil gennemvarmet.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Lav sesam-agurkesalat
3

Imens, skyl spinat, og halver lime.

Skær agurk i tynde, halve skiver.

Bland sesamfrø, spinat, agurk, olivenolie, sukker, salt og et stort skvæt limesaft i en stor skål.

Pres eller hak hvidløg fint.

Vend hvidløg og smør i gryden med færdig ris.

Server
4

Anret ris i dybe tallerkener.

Top med kylling.

Server med sesam-agurkesalat og asiatisk mayonnaise.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image