Hurtig cremet tomat-tortelloni
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hurtig cremet tomat-tortelloni

Hurtig cremet tomat-tortelloni

med frisk oregano og cherrytomater

Når klokken er mange og børnene skriger efter mad, er pasta din bedste ven. På under en halv time laver du aftenens velsmagende pasta med svampetortelloni i hovedrollen. Vi laver en fantastisk tomatsauce med fløde, cherrytomater, grøntsagsbouillon, chili, tomatpuré, spinat og hvidløg, som vi blander med tortelloni og topper med frisk oregano.

Tags:
Lynhurtig
Hurtig
<650 kcal 2P-baseret
Vegetarisk
Allergener:
Mælk
Æg
Gluten
Hvede
Selleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

½ g

Chiliflager

4 g

Hvide Løjer & Urter

300 g

Svampetortelloni

(Indeholder Mælk, Æg, Gluten, Hvede Kan indeholde Fisk, Sennep, Soja, Krebsdyr, Bløddyr, Selleri, Nødder)

125 g

Cherrytomater

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

1 pose

Oregano

1 stk

Hvidløgsfed

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

1 dåse

Tomatpuré

1 stk

Rødløg

60 g

Spinat

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til sauce

1 dl

Gemt pastavand

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2584 kJ
Kalorier (kcal)618 kcal
Fedt27.3 g
Mættet fedt11.5 g
Kulhydrat69.4 g
Sukker14.5 g
Protein20 g
Salt3.6 g

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Skær rødløg i tynde, halve skiver.

Halver cherrytomater.

Pres eller hak hvidløg fint.

Pluk oregano.

Skyl spinat.

Lav sauce
2

Opvarm olivenolie i en mellemstor stegepande på middelhøj varme.

Steg rødløg i 2-3 min, eller indtil bløde.Tilsæt tomatpuré, hvidløg, og Hvide Løjer & Urter, og steg videre i 1 min, eller indtil velduftende.Tilsæt madlavningsfløde, cherrytomater, grøntsagsbouillon, chiliflager og salt, og lad simre på middel varme i 1-2 min, eller indtil tyknet.

TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Kog pasta
3

Imens, kog pasta i 1-2 min, eller indtil ‘al dente'.

Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.

Tilsæt pasta, pastavand og spinat til stegepanden med sauce, og vend sammen lige inden servering.

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Server
4

Server pasta i dybe tallerkener.

Top med oregano.

Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image