Skip to main content
Hurtig 'buffalo'-glaseret svinekødsbowl
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hurtig 'buffalo'-glaseret svinekødsbowl

Hurtig 'buffalo'-glaseret svinekødsbowl

med cremet ranchslaw og persilleris

Lyst til en omgang spicy og smørstegt svinekød? Vores Hurtig buffalo-glaseret hakket svinekød er fuld af aromatiske og vibrerende smage, der forkæler dine smagsløg. Nyd at du lynhurtigt får aromatisk kød, persilleris og sprød slaw på tallerkenen.

Tags:
Lynhurtig
Hurtig
Hvedefri
Allergener:
Æg
Sennep
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

½ stk

Hvidløgsfed

1 stk

Gulerod, Julienne

250 g

Hakket svinekød

25 g

Honning

25 g

Mayonnaise

(Indeholder: Æg, Sennep)

75 ml

Fraiche

(Indeholder: Mælk)

4 g

Røget paprika

150 g

Basmatiris

150 g

Spidskål, skåret

1 stk

Bredbladet persille

20 g

Sriracha

1 stk

Majs

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

½ spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til kød

1 spsk

Smør til sauce

1 spsk

Ketchup til sauce

¼ tsk

Salt til slaw

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3595 kJ
Kalorier (kcal)859 kcal
Fedt37.4 g
Mættet fedt13.4 g
Kulhydrat94.8 g
Sukker22.2 g
Protein37.5 g
Salt5.2 g

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 10 min.

Tag gryden af varmen, og lad hvile indtil servering.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Steg kød
2

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme. 

Steg hakket svinekød med salt i 4-5 min, eller indtil brunet.

Sænk til middel varme.

Tilsæt smør og røget paprika, og steg i 30 sek, eller indtil velduftende.

Tilsæt sriracha, honning og ketchup, rør rundt, og tag panden af varmen.

VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Lav slaw
3

Imens, hæld væde fra majs.

Pres eller hak hvidløg fint.

Bland fraiche, mayonnaise, hvidløg, majs, spidskål, gulerod, salt og et nip peber i en stor skål.

Riv persille groft, og vend i gryden med ris lige inden servering.

Server
4

Anret ris, kød og slaw i dybe tallerkener.