Lyst til en omgang spicy og smørstegt svinekød? Vores Hurtig buffalo-glaseret hakket svinekød er fuld af aromatiske og vibrerende smage, der forkæler dine smagsløg. Nyd at du lynhurtigt får aromatisk kød, persilleris og sprød slaw på tallerkenen.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
½ stk
Hvidløgsfed
1 stk
Gulerod, Julienne
250 g
Hakket svinekød
25 g
Honning
25 g
Mayonnaise
(Indeholder: Æg, Sennep)
75 ml
Fraiche
(Indeholder: Mælk)
4 g
Røget paprika
150 g
Basmatiris
150 g
Spidskål, skåret
1 stk
Bredbladet persille
20 g
Sriracha
1 stk
Majs
3 dl
Vand til ris
½ tsk
Salt til ris
½ spsk
Olie til stegning
¼ tsk
Salt til kød
1 spsk
Smør til sauce
1 spsk
Ketchup til sauce
¼ tsk
Salt til slaw
Bring vand i kog i en mellemstor gryde.
Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 10 min.
Tag gryden af varmen, og lad hvile indtil servering.
TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg hakket svinekød med salt i 4-5 min, eller indtil brunet.
Sænk til middel varme.
Tilsæt smør og røget paprika, og steg i 30 sek, eller indtil velduftende.
Tilsæt sriracha, honning og ketchup, rør rundt, og tag panden af varmen.
VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.
Imens, hæld væde fra majs.
Pres eller hak hvidløg fint.
Bland fraiche, mayonnaise, hvidløg, majs, spidskål, gulerod, salt og et nip peber i en stor skål.
Riv persille groft, og vend i gryden med ris lige inden servering.
Anret ris, kød og slaw i dybe tallerkener.