Hurtig buddhabowl
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hurtig buddhabowl

Hurtig buddhabowl

med ovnbagte BBQ-kikærter og saftig mango

I aften laver vi Buddah bowl, en fantastisk alt i et ret, med masser af spændende ingredienser. Vi starter med at koge bulgur sammen med grøntsagsbouillon. Imens bulguren koger, bager vi kikærter, som får skøn smag af BBQ-sauce. Så bygger vi vores bowl med bulgur, kikærter, peberfrugt, avocado og mango, og serverer sammen med hjemmesyltet rødløg og en cremet srirachamayo.

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Mælkefri
Allergener:
Hvede
Gluten
Selleri
Sulfitter
Sennep
Sesam
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

170 g

Bulgur

(Indeholder Hvede, Gluten)

8 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

1 stk

Agurk

1 stk

Rødløg

25 ml

Hvidvinseddike

(Indeholder Sulfitter)

60 g

BBQ-sauce

(Indeholder Sulfitter, Sennep)

10 g

Sesamfrø

(Indeholder Sesam Kan indeholde Nødder, Jordnødder)

50 g

Srirachamayonnaise

(Indeholder Sennep, Æg)

½ stk

Mango

1 pakke

Kikærter

1 stk

Peberfrugt

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 tsk

Salt (trin 3)

3 tsk

Sukker (trin 3)

8 dl

Vand (trin 1)

1 spsk

Vand (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)773 kcal
Energi (kJ)3233 kJ
Fedt23.4 g
Mættet fedt2.4 g
Kulhydrat104.7 g
Sukker36.5 g
Protein21.2 g
Salt6 g

Redskaber

Bageplade
Gryde

Fremgangsmåde

Kog bulgur
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Bring vand* [8 dl I 16 dl] i kog i en gryde. Tilsæt bulgur og grøntsagsbouillon, og kog i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'. Hæld vand fra, og kom bulgur tilbage i gryden.

Bag kikærter
2

Skyl kikærter under koldt vand* i en si. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med BBQ-sauce og en smule olivenolie*, krydr med et stort nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 10-12 min, eller indtil gyldne.

Sylt rødløg
3

Skær rødløg i tynde, halve skiver. Bland rødløg, hvidvinseddike, sukker* [3 tsk | 6 tsk] og salt* [1 tsk | 2 tsk] i en lille skål. Dæk til med vand*, og stil til side indtil servering.

Forbered råvarer
4

Skær mango [1/2 stk, 2P] over på langs ca. 1 cm fra midten uden om stenen, og skær i 1 cm tern. Skær peberfrugt i 1 cm tern. Skær agurk i tynde, halve skiver.

Bland srirachamayonnaise
5

Bland srirachamayonnaise og vand* [1 spsk | 2 spsk] i en lille skål. Si væde fra rødløg.

Server
6

Anret bulguri skåle. Top med BBQ-kikærter, peberfrugt, agurk, mango og rødløg. Drys med sesamfrø. Dryp med srirachamayonnaise.