HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconHurtig Buddhabowl
topBanner
Hurtig buddhabowl

Hurtig buddhabowl

med ovnbagte BBQ-kikærter og saftig mango

I aften laver vi Buddah bowl, en fantastisk alt i et ret, med masser af spændende ingredienser. Vi starter med at koge bulgur sammen med grøntsagsbouillon. Imens bulguren koger, bager vi kikærter, som får skøn smag af BBQ-sauce. Så bygger vi vores bowl med bulgur, kikærter, peberfrugt, avocado og mango, og serverer sammen med hjemmesyltet rødløg og en cremet srirachamayo.

Tags:HurtigVegetarisk
Allergener:glutensellerisulfittersennepsesamæg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

170 g

Bulgur

(Indeholdergluten)

8 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

1 stk

Agurk

1 stk

Rødløg

25 ml

Hvidvinseddike

(Indeholdersulfitter)

60 g

BBQ-sauce

(Indeholdersulfitter, sennep)

10 g

Sesamfrø

(IndeholdersesamKan indeholdenødder, jordnødder)

50 g

Srirachamayonnaise

(Indeholdersennep, æg)

½ stk

Mango

1 pakke

Kikærter

1 stk

Rød peberfrugt

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 tsk

Salt* (trin 3)

3 tsk

Sukker* (trin 3)

8 dl

Vand* (trin 1)

1 spsk

Vand* (trin 5)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)772.59 kcal
Energi (kJ)3232.5166 kJ
Fedt23.3605 g
Mættet fedt2.4 g
Kulhydrat104.7475 g
Sukker36.5 g
Protein21.245 g
Salt6 g
arrow down iconarrow down icon
Bageplade
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Bring vand* [8 dl I 16 dl] i kog i en gryde. Tilsæt bulgur og grøntsagsbouillon, og kog i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'. Hæld vand fra, og kom bulgur tilbage i gryden.

2

Skyl kikærter under koldt vand* i en si. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med BBQ-sauce og en smule olivenolie*, krydr med et stort nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 10-12 min, eller indtil gyldne.

3

Skær rødløg i tynde, halve skiver. Bland rødløg, hvidvinseddike, sukker* [3 tsk | 6 tsk] og salt* [1 tsk | 2 tsk] i en lille skål. Dæk til med vand*, og stil til side indtil servering.

4

Skær mango [1/2 stk, 2P] over på langs ca. 1 cm fra midten uden om stenen, og skær i 1 cm tern. Skær peberfrugt i 1 cm tern. Skær agurk i tynde, halve skiver.

5

Bland srirachamayonnaise og vand* [1 spsk | 2 spsk] i en lille skål. Si væde fra rødløg.

6

Anret bulguri skåle. Top med BBQ-kikærter, peberfrugt, agurk, mango og rødløg. Drys med sesamfrø. Dryp med srirachamayonnaise.