Nudler er et oplagt valg, når der hurtigt skal mad på bordet. Aftenens opskrift er dog alt andet en kedelig! Vi steger hakket svine- og kalvekød, chiliflager, pak choi og gulerod, og krydrer med sød chilisauce, sojasauce og sataysauce. Vi vender nudlerne i stegepanden, og topper med crunchy peanuts, koriander og forårsløg.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
50 g
Sataysauce
250 g
Hakket svine-/kalvekød
4 g
Goan Xacuti
1 stk
Gulerod, Julienne
1 stk
Koriander
1 stk
Pak choi
150 g
Udonnudler, tørrede
20 g
Saltede peanuts
50 ml
Sojasauce
1 g
Chiliflager
80 g
Sød chilisauce
1 stk
Forårsløg
75 g
Spidskål, skåret
1 spsk
Olie til stegning
1 spsk
Gemt nudelvand
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg hakket svine-/kalvekød i 4-5 min, eller indtil brunet.
Imens, hak pak choi groft.
Snit forårsløg fint.
TIP: Kogevandet skal være salt som havvand.
Kog nudler i 4-6 min, eller indtil bløde.
Gem en kop nudelvand, og hæld resten fra.
Skyl nudler under koldt vand i en si.
Tilsæt Goan Xacuti, chiliflager, pak choi, spidskål og gulerod til stegepanden, og steg i 1-2 min, eller indtil kødet er gennemstegt.
Tilsæt sød chilisauce, sojasauce, sataysauce og nudelvand, og tag af varmen.
Tilsæt nudler, og vend sammen.
TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.
VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.
Anret nudler i dybe tallerkener.
Top med koriander, peanuts og forårsløg.