Veganske nuggets og hvidløgskartoffelmos
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Veganske nuggets og hvidløgskartoffelmos

med BBQ-sauce, smørdampede grøntsager og aioli

Opdag en ny hverdagsfavorit med vores Veganske nuggets og hvidløgskartoffelmos. Denne ret kombinerer veganske nuggets med BBQ-sauce og farverige, smørdampede grøntsager, og har skønt tilbehør i form af hvidløgskartoffelmos og cremet aioli. Hurtigt lavet, enkelt og lækkert.

Allergener:
Havre
Hvede
Byg
Gluten
Sulfitter
Sennep
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Hvidløgsfed

500 g

Bagekartoffel

250 g

Broccoli

1 stk

Gulerod

1 dåse

Majs

200 g

Veganske Nuggets

(Indeholder: Havre, Hvede, Byg, Gluten)

60 g

BBQ-sauce

(Indeholder: Sulfitter, Sennep)

50 g

Mayonnaise

(Indeholder: Æg, Sennep)

1 stk

Citron

20 g

Solsikkefrø

(Kan indeholde spor af: Sesam, Nødder, Jordnødder)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 spsk

Mælk til mos

½ tsk

Salt til kartofler

2 spsk

Smør til grøntsager

½ dl

Vand til grøntsager

¼ tsk

Salt til grøntsager

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3922 kJ
Kalorier (kcal)937 kcal
Fedt45.5 g
Mættet fedt11.8 g
Kulhydrat100.1 g
Sukker25.8 g
Protein27.8 g
Salt4.4 g

Fremgangsmåde

1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Skræl kartofler, og skær i 2 cm tern. Skræl hvidløg.

Kog kartofler og hvidløg i 11-13 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv. Hæld vand fra, og tilsæt mælk, salt og et nip peber. Mos med en kartoffelmoser eller gaffel, og stil til side med låg på.

TIP: Tilsæt en klat smør for en mere cremet mos.

2

Imens, fordel nuggets på en bageplade med bagepapir.

Bag i 12 min, eller indtil sprøde og gyldne.

3

Skær broccoli i buketter og stokken i 2 cm tern. 

Skær gulerod (uskrællet) i tynde, halve skiver.

Hæld væde fra majs.

Skær citron i både.

4

Opvarm en smule olivenolie i en mellemstor stegepande på middelhøj varme. 

Steg broccoli, gulerod og majs i 2-3 min, eller indtil let bløde. Tilsæt smør, vand, salt og et nip peber. Dæk med låg, og damp i 2-3 min, eller indtil broccoli er mør.

5

Bland mayonnaise, aioli og et nip salt og peber i en lille skål.

6

Anret hvidløgsmos, grøntsager og nuggets i dybe tallerkener.

Top nuggets med BBQ-sauce.

Drys solsikkekerner over grøntsager.

Server med aioli-dressing.