Honningstegt svinekød
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Honningstegt svinekød

Honningstegt svinekød

med æblesalat & kartofler

Latterlig nem og god opskrift - yderligere bevis for, at virkelig god mad ikke behøver at være vanskelig at tilberede. Kombiner kartofler, med aromatisk dild og smør, sammen med koteletter og honning og sennepsauce, og nyd enhver bid. Æble- og kålsalaten er et syrligt og friskt tilbehør til måltidet, og alt i alt er det en velafbalanceret og velsmagende middag, der tilfredsstiller maven, og er en fryd for smagsløgene.

Tags:
Børnevenlig
Allergener:
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

12.5 g

Sennep

(Indeholder Sennep)

300 g

Svinekamfilet

1 stk

Æble

75 g

Kålblanding, skåret

12.5 g

Honning

1 pose

Dild

500 g

Kartofler

200 ml

Madlavningsfløde

4 g

Grøntsagsbouillon

1 stk

Hvidløgsfed

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1.33 spsk

Smør

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)378 kcal
Energi (kJ)1583 kJ
Fedt27.64 g
Mættet fedt12.3 g
Kulhydrat6.56 g
Sukker5.3 g
Protein30.6 g
Salt2.1 g

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Bring en stor gryde med letsaltet vand* i kog. Skær kartofler (uskrællet) i kvarte. Hak dild groft. Pres eller hak hvidløg fint. Skær æble i tynde, halve skiver.

Bland marinade
2

Kog kartofler i 10-12 min, eller indtil møre. Bland hvidløg, honning [1/2 pakke, 2 pers.], sennep [1/2 pakke, 2 pers.] og et skvæt vand* i en lille skål. Skær svinekamfilet til koteletter (1 pr. person). 

Lav æblesalat
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg koteletter i 3-4 min. Stil til side på en tallerken. Bland æble, snittet salat [½ pose, 2 pers.] og en smule olivenolie* i en skål. Krydr med salt* og peber*.

Krydr kartofler
4

Hæld vand* fra kartofler. Tilsæt en klat smør* og dild (gem lidt til anretning). Smag til med salt* og peber*. Vend sammen.

Lav sauce
5

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande ved middel varme. Tilsæt marinade, madlavningsfløde og grøntsagsbouillon. Lad simre i 2-3 min.

Server
6

Anret koteletter, kartofler og æblesalat på tallerkener. Top med sauce og resterende dild.