
Honningstegt svinekød
med æblesalat & kartofler
Latterlig nem og god opskrift - yderligere bevis for, at virkelig god mad ikke behøver at være vanskelig at tilberede. Kombiner kartofler, med aromatisk dild og smør, sammen med koteletter og honning og sennepsauce, og nyd enhver bid. Æble- og kålsalaten er et syrligt og friskt tilbehør til måltidet, og alt i alt er det en velafbalanceret og velsmagende middag, der tilfredsstiller maven, og er en fryd for smagsløgene.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
Ingredienser
12.5 g
Sennep
(Indeholder Sennep)
300 g
Svinekamfilet
1 stk
Æble
75 g
Kålblanding, skåret
12.5 g
Honning
1 pose
Dild
500 g
Kartofler
200 ml
Madlavningsfløde
4 g
Grøntsagsbouillon
1 stk
Hvidløgsfed
Ikke inkluderet i din måltidskasse
1.33 spsk
Smør
Fremgangsmåde
Bring en stor gryde med letsaltet vand* i kog. Skær kartofler (uskrællet) i kvarte. Hak dild groft. Pres eller hak hvidløg fint. Skær æble i tynde, halve skiver.
Kog kartofler i 10-12 min, eller indtil møre. Bland hvidløg, honning [1/2 pakke, 2 pers.], sennep [1/2 pakke, 2 pers.] og et skvæt vand* i en lille skål. Skær svinekamfilet til koteletter (1 pr. person).
Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg koteletter i 3-4 min. Stil til side på en tallerken. Bland æble, snittet salat [½ pose, 2 pers.] og en smule olivenolie* i en skål. Krydr med salt* og peber*.
Hæld vand* fra kartofler. Tilsæt en klat smør* og dild (gem lidt til anretning). Smag til med salt* og peber*. Vend sammen.
Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande ved middel varme. Tilsæt marinade, madlavningsfløde og grøntsagsbouillon. Lad simre i 2-3 min.
Anret koteletter, kartofler og æblesalat på tallerkener. Top med sauce og resterende dild.