topBanner
Honningstegt svinekød

Honningstegt svinekød

med æblesalat & kartofler

Latterlig nem og god opskrift - yderligere bevis for, at virkelig god mad ikke behøver at være vanskelig at tilberede. Kombiner kartofler, med aromatisk dild og smør, sammen med koteletter og honning og sennepsauce, og nyd enhver bid. Æble- og kålsalaten er et syrligt og friskt tilbehør til måltidet, og alt i alt er det en velafbalanceret og velsmagende middag, der tilfredsstiller maven, og er en fryd for smagsløgene.

Tags:Børnevenlig
Allergener:sennepmælkselleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid30 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

300 g

Svinekamfilet

1 stk

Æble

75 g

Snittet salat (kål, endivie, gulerod)

½ pakke

Sennep

(Indeholdersennep)

12 g

Honning

1 pose

Dild

500 g

Kartofler

200 ml

Madlavningsfløde

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

1 stk

Hvidløgsfed

Ikke inkluderet i din måltidskasse

20 g

Smør*

(Indeholdermælk)
Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2826 kJ
Kalorier (kcal)676 kcal
Fedt32 g
Mættet fedt18 g
Kulhydrat61 g
Sukker17 g
Protein39 g
Salt2 g
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Bring en stor gryde med letsaltet vand* i kog.

Skær kartofler (uskrællet) i kvarte.

Hak dild groft.

Pres eller hak hvidløg fint.

Skær æble i tynde, halve skiver.

2

Kog kartofler i 10-12 min, eller indtil møre.

Bland hvidløg, honning [1/2 pakke, 2 pers.], sennep [1/2 pakke, 2 pers.] og et skvæt vand* i en lille skål.

Skær svinekamfilet til koteletter (1 pr. person).

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme.

Steg koteletter i 3-4 min. Stil til side på en tallerken.

Bland æble, snittet salat [½ pose, 2 pers.] og en smule olivenolie* i en skål. Krydr med salt* og peber*.

4

Hæld vand* fra kartofler.

Tilsæt en klat smør* og dild (gem lidt til anretning).

Smag til med salt* og peber*. Vend sammen.

5

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande ved middel varme.

Tilsæt marinade, madlavningsfløde og grøntsagsbouillon. Lad simre i 2-3 min.

6

Anret koteletter, kartofler og æblesalat på tallerkener.

Top med sauce og resterende dild.