HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconHonningstegt Svinekød
topBanner
Honningstegt svinekød

Honningstegt svinekød

med æblesalat & kartofler

Latterlig nem og god opskrift - yderligere bevis for, at virkelig god mad ikke behøver at være vanskelig at tilberede. Kombiner kartofler, med aromatisk dild og smør, sammen med koteletter og honning og sennepsauce, og nyd enhver bid. Æble- og kålsalaten er et syrligt og friskt tilbehør til måltidet, og alt i alt er det en velafbalanceret og velsmagende middag, der tilfredsstiller maven, og er en fryd for smagsløgene.

Tags:Børnevenlig
Allergener:sellerisennepmælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

12.5 g

Honning

4 g

Madlavningsfløde

12.5 g

Dild

300 g

Snittet salat (kål, endivie, gulerod)

1.33 spsk

Kartofler

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

Sennep

(Indeholdersennep)

Svinekamfilet

Æble

Hvidløgsfed

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Smør*

(Indeholdermælk)
Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)1583.0294 kJ
Kalorier (kcal)378.3531 kcal
Fedt27.6383 g
Mættet fedt12.3 g
Kulhydrat6.5587 g
Sukker5.3 g
Protein30.602 g
Salt2.1 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring en stor gryde med letsaltet vand* i kog. Skær kartofler (uskrællet) i kvarte. Hak dild groft. Pres eller hak hvidløg fint. Skær æble i tynde, halve skiver.

2

Kog kartofler i 10-12 min, eller indtil møre. Bland hvidløg, honning [1/2 pakke, 2 pers.], sennep [1/2 pakke, 2 pers.] og et skvæt vand* i en lille skål. Skær svinekamfilet til koteletter (1 pr. person). 

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg koteletter i 3-4 min. Stil til side på en tallerken. Bland æble, snittet salat [½ pose, 2 pers.] og en smule olivenolie* i en skål. Krydr med salt* og peber*.

4

Hæld vand* fra kartofler. Tilsæt en klat smør* og dild (gem lidt til anretning). Smag til med salt* og peber*. Vend sammen.

5

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande ved middel varme. Tilsæt marinade, madlavningsfløde og grøntsagsbouillon. Lad simre i 2-3 min.

6

Anret koteletter, kartofler og æblesalat på tallerkener. Top med sauce og resterende dild.