Honning- og sojastegt oksekød
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Honning- og sojastegt oksekød

Honning- og sojastegt oksekød

med chilistegt pak choi og sesamfrø

I aften laver vi en virkelig lækker alt-i-en ret, med masser af smager, farver og struktur. Nudlerne får en sød og syrlig smag ved at blive stegt med honning og soja. Nudlerne får selskab af hakket oksekød, som er blevet stegt sammen med pak choi, gulerødder og ingefær. Vi topper lækkerierne med lime, forårsløg og sesamfrø.

Tags:
Hurtig
Mælkefri
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten
Sesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Hvidløgsfed

50 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

½ stk

Ingefær

2 stk

Gulerod

1 stk

Pak choi

1 stk

Forårsløg

150 g

Fuldkornsnudler

(Indeholder Hvede, Gluten)

10 g

Sesamfrø

(Indeholder Sesam Kan indeholde Nødder, Jordnødder)

250 g

Hakket oksekød

25 g

Honning

½ g

Chiliflager

1 stk

Løg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2938 kJ
Kalorier (kcal)702 kcal
Fedt23 g
Mættet fedt6.8 g
Kulhydrat83.1 g
Sukker22.8 g
Protein39 g
Salt8 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Pres eller hak hvidløg fint. Riv ingefær [1/2 stk, 2P] fint. Skær gulerod i 1 cm tern. Hak løg fint. Hak pak choi groft. Snit forårsløg fint (adskil den grønne del fra den hvide).

Kog nudler
2

Bring en gryde med saltet vand* i kog. Kog nudler i 1-2 min. Gem en smule nudelvand [1 dl | 2 dl]. Hæld vand fra, og skyl under koldt vand*.

Steg sesamfrø
3

Opvarm en stegepande på middelhøj varme. Steg sesamfrø i 3-5 min, og stil til side i en lille skål.

Steg oksekød
4

Opvarm olivenolie* [1 spsk | 2 spsk] i en stegepande på middelhøj varme. Steg gulerod, løg og det hvide forårsløg med et nip salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk] i 2-3 min. Tilsæt hakket oksekød, og steg videre i 4-5 min, eller indtil brunet. Krydr med et nip peber*. VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Tilsæt nudler
5

Tilsæt hvidløg, ingefær, honning, sojasauce, chiliflager, pak choi, og steg i 4-5 min. Tilsæt nudler, sesamfrø (gem lidt til anretning) og et skvæt nudelvand, og rør rundt. Smag til med salt* og peber*. TIP: Undlad chiliflager, hvis ikke alle er til stærk mad.

Server
6

Anret nudler i dybe tallerkener. Top med det grønne forårsløg. Drys med resterende sesamfrø.