Honning- og sojaglaserede rejer
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Honning- og sojaglaserede rejer

Honning- og sojaglaserede rejer

med jasminris, spidskål & koriander

Tag en rutsjebanetur gennem glasur af honning i et hav af kokosmælk og sojaglaserede rejer, der får dine smagsløg til at skyde til vejrs. Tuml omkring stegt spidskål og vidunderligt skarp mynte, inden du går i land på en ø af kridhvide jasminris for at lade glædestårerne tørre. Så god, at du vil have den hver dag.

Allergener:
Hvede
Soja
Gluten
Krebsdyr
Sulfitter
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
35 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

25 g

Honning

1 stk

Forårsløg

1 stk

Ingefær

150 g

Jasminris

2 stk

Hvidløgsfed

2 stk

Gulerod

200 g

Spidskål

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

150 g

Rejer

(Indeholder Krebsdyr, Sulfitter Kan indeholde Mælk, Æg, Sennep, Soja, Gluten, Sesam, Fisk, Bløddyr)

200 ml

Kokosmælk

20 g

Gul karrypasta

(Indeholder Sennep)

1 pose

Koriander

1 stk

Lime, økologisk

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2.5 dl

Vand (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)653 kcal
Energi (kJ)2732 kJ
Fedt19.9 g
Mættet fedt16.5 g
Kulhydrat90.51 g
Sukker20.8 g
Protein25.75 g
Salt3.5 g

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Snit forårsløg fint. Skræl ingefær, og riv fint. Hak hvidløg fint. Snit spidskål fint. Skær gulerod (uskrællet) i tynde stave. Skær lime i både. Hak koriander groft.

Kog ris
2

Opvarm en smule olivenolie* i en gryde på middelhøj varme. Svits forårsløg og halvdelen af ingefær i 1 min. Tilsæt vand* [3 dl | 6 dl], ris og et nip salt*, og bring i kog. Sænk til lav varme, og lad simre i 12 min under låg. Tag gryden af varmen, og lad hvile i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

Tilsæt kokosmælk
3

Opvarm en smule olivenolie* i en anden gryde på middelhøj varme. Steg hvidløg, spidskål, gulerod og resterende ingefær i 5-6 min. Tilsæt kokosmælk og karrypasta, og lad simre i 5-6 min, eller indtil let tyknet. Krydr med et nip salt* og peber*.

Lav glace
4

Bland honning, sojasauce, limesaft [1 spsk | 2 spsk] og et nip salt* i en lille skål.

Steg rejer
5

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg rejer i 2-3 min. Tilsæt glace, og lad simre i 1-2 min, eller indtil væden er fordampet.  VIGTIGT: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.

Server
6

Anret ris, grøntsager og kokossauce i dybe tallerkener. Top med rejer og koriander. Server med limebåde.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image