HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconHonning Og Sojaglaserede Rejer
topBanner
Honning- og sojaglaserede rejer

Honning- og sojaglaserede rejer

med jasminris, spidskål & koriander

Tag en rutsjebanetur gennem glasur af honning i et hav af kokosmælk og sojaglaserede rejer, der får dine smagsløg til at skyde til vejrs. Tuml omkring stegt spidskål og vidunderligt skarp mynte, inden du går i land på en ø af kridhvide jasminris for at lade glædestårerne tørre. Så god, at du vil have den hver dag.

Allergener:glutensojasulfitterkrebsdyrsennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid35 minutter
35 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

25 g

Honning

1 stk

Forårsløg

1 stk

Ingefær

150 g

Jasminris

2 stk

Hvidløgsfed

2 stk

Gulerod

200 g

Spidskål

25 ml

Sojasauce

(Indeholdergluten, soja)

150 g

Rejer

(Indeholdersulfitter, krebsdyrKan indeholdebløddyr, fisk, Kan indeholde spor af gluten, sesam, æg, sulfitter, mælk, krebsdyr, soja, sennep)

200 ml

Kokosmælk

20 g

Gul karrypasta

(Indeholdersennep)

1 pose

Koriander

1 stk

Lime, økologisk

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2.5 dl

Vand (trin 2)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)653 kcal
Energi (kJ)2732 kJ
Fedt19.9 g
Mættet fedt16.5 g
Kulhydrat90.51 g
Sukker20.8 g
Protein25.75 g
Salt3.5 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Snit forårsløg fint. Skræl ingefær, og riv fint. Hak hvidløg fint. Snit spidskål fint. Skær gulerod (uskrællet) i tynde stave. Skær lime i både. Hak koriander groft.

2

Opvarm en smule olivenolie* i en gryde på middelhøj varme. Svits forårsløg og halvdelen af ingefær i 1 min. Tilsæt vand* [3 dl | 6 dl], ris og et nip salt*, og bring i kog. Sænk til lav varme, og lad simre i 12 min under låg. Tag gryden af varmen, og lad hvile i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en anden gryde på middelhøj varme. Steg hvidløg, spidskål, gulerod og resterende ingefær i 5-6 min. Tilsæt kokosmælk og karrypasta, og lad simre i 5-6 min, eller indtil let tyknet. Krydr med et nip salt* og peber*.

4

Bland honning, sojasauce, limesaft [1 spsk | 2 spsk] og et nip salt* i en lille skål.

5

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg rejer i 2-3 min. Tilsæt glace, og lad simre i 1-2 min, eller indtil væden er fordampet.  VIGTIGT: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.

6

Anret ris, grøntsager og kokossauce i dybe tallerkener. Top med rejer og koriander. Server med limebåde.