HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconHonning Og Sojaglaserede Rejer
topBanner
Honning- og sojaglaserede rejer

Honning- og sojaglaserede rejer

med basmatiris, spidsskål & koriander

Tag en rutsjebanetur gennem glasur af honning i et hav af kokosmælk og sojaglaserede rejer, der får dine smagsløg til at skyde til vejrs. Tuml omkring stegt spidskål og vidunderligt skarp mynte, inden du går i land på en ø af kridhvide basmatiris for at lade glædestårerne tørre. Så god, at du vil have den hver dag.

Tags:Vegetarisk
Allergener:glutensojasulfitterkrebsdyrsennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid40 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

150 g

Forårsløg

1 stk

Ingefær

25 ml

Jasminris

25 g

Hvidløgsfed

150 g

Gulerod

20 g

Spidskål

3.5 dl

Lime

Sojasauce

(Indeholdergluten, soja)

Honning

Rejer

(Indeholdersulfitter, krebsdyrKan indeholdebløddyr, fisk, Kan indeholde spor af gluten, sesam, æg, sulfitter, mælk, krebsdyr, soja, sennep)

Kokosmælk

Gul karrypasta

(Indeholdersennep)

Koriander

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Vand

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)397 kcal
Energi (kJ)1660 kJ
Fedt1.29 g
Mættet fedt0.5 g
Kulhydrat74.52 g
Sukker10.9 g
Protein20.89 g
Salt3.4 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Snit forårsløg fint. Skræl og riv ingefær fint. Hak hvidløg fint. Snit spidskål fint. Skær gulerod i tynde stave. Skær lime i både. Hak koriander groft.

2

Opvarm en smule olivenolie* i en gryde ved middelhøj varme. Svits forårsløg og 1/2 ingefær i 1 min. Tilsæt ris, vand* og et nip salt*. Bring i kog. Sænk til lav varme. Lad simre i 12 min under låg. Tag gryden af varmen. Lad risene hvile i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en gryde ved middelhøj varme. Steg hvidløg, spidskål, gulerod og resterende ingefær i 5-6 min. Tilsæt kokosmælk og karrypasta. Lad simre i 5-6 min, eller indtil let tyknet. Krydr med salt* og peber*. 

4

Bland honning, soja, vand* [1 spsk, 2 pers. | 2 spsk, 4 pers.], et skvæt limesaft og et nip salt* i en lille skål.

5

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Pil rejer (hvis foretrukket). Steg i 2-3 min. Tilsæt glace. Lad simre i 1-2 min, eller indtil væden er fordampet.

6

Anret ris, grøntsager og kokossauce i dybe tallerkener. Top med glaserede rejer og koriander. Server med limebåde.