Honning- og sojaglaserede rejer
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Honning- og sojaglaserede rejer

Honning- og sojaglaserede rejer

med basmatiris, spidsskål & koriander

Tag en rutsjebanetur gennem glasur af honning i et hav af kokosmælk og sojaglaserede rejer, der får dine smagsløg til at skyde til vejrs. Tuml omkring stegt spidskål og vidunderligt skarp mynte, inden du går i land på en ø af kridhvide basmatiris for at lade glædestårerne tørre. Så god, at du vil have den hver dag.

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten
Krebsdyr
Sulfitter
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid40 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Forårsløg

1 stk

Ingefær

150 g

Jasminris

2 stk

Hvidløgsfed

2 stk

Gulerod

200 g

Spidskål

1 stk

Lime

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

25 g

Honning

150 g

Rejer

(Indeholder Krebsdyr, Sulfitter Kan indeholde Mælk, Æg, Sennep, Soja, Gluten, Sesam, Fisk, Bløddyr)

250 ml

Kokosmælk

20 g

Gul karrypasta

(Indeholder Sennep)

1 pose

Koriander

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3.5 dl

Vand

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)397 kcal
Energi (kJ)1660 kJ
Fedt1.29 g
Mættet fedt0.5 g
Kulhydrat74.52 g
Sukker10.9 g
Protein20.89 g
Salt3.4 g

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Snit forårsløg fint. Skræl og riv ingefær fint. Hak hvidløg fint. Snit spidskål fint. Skær gulerod i tynde stave. Skær lime i både. Hak koriander groft.

Kog ris
2

Opvarm en smule olivenolie* i en gryde ved middelhøj varme. Svits forårsløg og 1/2 ingefær i 1 min. Tilsæt ris, vand* og et nip salt*. Bring i kog. Sænk til lav varme. Lad simre i 12 min under låg. Tag gryden af varmen. Lad risene hvile i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

Tilsæt kokosmælk
3

Opvarm en smule olivenolie* i en gryde ved middelhøj varme. Steg hvidløg, spidskål, gulerod og resterende ingefær i 5-6 min. Tilsæt kokosmælk og karrypasta. Lad simre i 5-6 min, eller indtil let tyknet. Krydr med salt* og peber*. 

Lav glace
4

Bland honning, soja, vand* [1 spsk, 2 pers. | 2 spsk, 4 pers.], et skvæt limesaft og et nip salt* i en lille skål.

Steg rejer
5

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Pil rejer (hvis foretrukket). Steg i 2-3 min. Tilsæt glace. Lad simre i 1-2 min, eller indtil væden er fordampet.

Server
6

Anret ris, grøntsager og kokossauce i dybe tallerkener. Top med glaserede rejer og koriander. Server med limebåde.  

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image