HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconHonning Og Sojaglaserede Rejer
topBanner
Honning- og sojaglaserede rejer

Honning- og sojaglaserede rejer

med basmatiris, spidsskål & koriander

Tag en rutsjebanetur gennem glasur af honning i et hav af kokosmælk og sojaglaserede rejer, der får dine smagsløg til at skyde til vejrs. Tuml omkring stegt spidskål og vidunderligt skarp mynte, inden du går i land på en ø af kridhvide basmatiris for at lade glædestårerne tørre. Så god, at du vil have den hver dag.

Tags:Vegetarisk
Allergener:glutensojakrebsdyrsulfittersennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid40 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

150 g

Forårsløg

1 stk

Ingefær

25 ml

Jasminris

25 g

Hvidløgsfed

150 g

Gulerod

20 g

Spidskål

3.5 dl

Lime

Sojasauce

(Indeholdergluten, soja)

Honning

Rejer

(Indeholderkrebsdyr, sulfitter)

Kokosmælk

Gul karrypasta

(Indeholdersennep)

Koriander

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Vand*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)1660.2111 kJ
Kalorier (kcal)396.8 kcal
Fedt1.2875 g
Mættet fedt0.5 g
Kulhydrat74.515 g
Sukker10.9 g
Protein20.8875 g
Salt3.4 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Snit forårsløg fint. Skræl og riv ingefær fint. Hak hvidløg fint. Snit spidskål fint. Skær gulerod i tynde stave. Skær lime i både. Hak koriander groft.

2

Opvarm en smule olivenolie* i en gryde ved middelhøj varme. Svits forårsløg og 1/2 ingefær i 1 min. Tilsæt ris, vand* og et nip salt*. Bring i kog. Sænk til lav varme. Lad simre i 12 min under låg. Tag gryden af varmen. Lad risene hvile i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en gryde ved middelhøj varme. Steg hvidløg, spidskål, gulerod og resterende ingefær i 5-6 min. Tilsæt kokosmælk og karrypasta. Lad simre i 5-6 min, eller indtil let tyknet. Krydr med salt* og peber*. 

4

Bland honning, soja, vand* [1 spsk, 2 pers. | 2 spsk, 4 pers.], et skvæt limesaft og et nip salt* i en lille skål.

5

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Pil rejer (hvis foretrukket). Steg i 2-3 min. Tilsæt glace. Lad simre i 1-2 min, eller indtil væden er fordampet.

6

Anret ris, grøntsager og kokossauce i dybe tallerkener. Top med glaserede rejer og koriander. Server med limebåde.