HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconHonning Og Oreganostegt Halloumi
topBanner
Honning- og oreganostegt halloumi

Honning- og oreganostegt halloumi

med perlecouscous og krydrede grøntsager

I aften laver vi halloumi, som får fantastisk smag af at blive stegt sammen med honning og oregano. Et farverigt tilbehør med masser af tekstur er lækker bouillonkogt perlecouscous, som vi blander med peberfrugt, citron og persille, og ovnbagt blomkål og rødløg. Vi topper med en klat kølende fraiche, og så er maden klar!

Tags:Vegetarisk
Allergener:mælksellerigluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 g

Oregano

12.5 g

Honning

75 g

Fraiche

(Indeholdermælk)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

1 stk

Rød peberfrugt

4 g

Panamad

1 stk

Rødløg

275 g

Blomkål

200 g

Halloumi

(Indeholdermælk)

170 g

Perlecouscous

(Indeholdergluten)

1 pose

Bredbladet persille

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Citron, økologisk

Ikke inkluderet i din måltidskasse

efter behov

Smør* (trin 2)

4 dl

Vand* (trin 2)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)3419.0288 kJ
Kalorier (kcal)817.1675 kcal
Fedt30.7763 g
Mættet fedt18.5 g
Kulhydrat83.1664 g
Sukker24.4 g
Protein40.2495 g
Salt4 g
arrow down iconarrow down icon
Bageplade
Rivejern
Stegepande
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Skær rødløg i både. Skær blomkål i små buketter. Fordel grøntsager på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, drys med Panamad, og vend sammen. Bag i ovnen i 18-20 min, eller indtil møre.

2

Pres eller hak hvidløg fint. Smelt en klat smør* med en smule olivenolie* i en gryde. Steg hvidløg 1-2 min. Tilsæt vand* [4 dl | 8 dl] og grøntsagsbouillon, og bring i kog. Tilsæt perlecouscous, skru ned til middel varme, og lad simre i 12-15 min, eller indtil de er bløde, men stadigvæk har bid.

3

Hak persille fint. Skær peberfrugt i 2 cm tern. Skær halloumi i 1 cm skiver. Riv citronskal, og skær citron i både. Bland fraiche [1/2 pakke, 2P] og et skvæt citronsaft i en mellemstor skål. Smag til med salt* og peber*.

4

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg halloumi i 2 min på hver side, eller indtil gylden. Tilsæt honning [1/2 pakke, 2P] og et stort nip oregano, og steg i 1 min. Krydr med et nip salt* og peber*.

5

Vend bagte grøntsager med perlecouscous, peberfrugt, citronskal og persille (gem lidt til anretning) i en skål. Tilsæt en smule olivenolie*, og smag til med salt* og peber*.

6

Anret perlecouscous og grøntsager i dybe tallerkener. Top med halloumi. Dryp med fraiche. Drys med resterende persille.