Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Delevenlig ret, inklusive opskriftskort med 4 trin. Disse gyldne rosenkål vendt med honning og sprød bacon er geniale som tilbehør, men også som en ret i sig selv, til dage hvor det skal gå lidt tjept. Hasselnøddetoppingen er prikken over i'et og garanterer, at disse rosenkål vil blive et hit for både store og små!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
300 g
Rosenkål
140 g
Bacon, tern
25 g
Honning
40 g
Hasselnødder
(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Spelt, Hvede, Byg, Havre, Jordnødder, Rug)
1 spsk
Vand til dressing
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Fjern de yderste blade fra rosenkål, og del i to.
Bland rosenkål, olivenolie og et nip peber i en stor skål.
Fordel på en bageplade med bagepapir.
Bag i ovnen i 10-15 min, eller indtil gyldne.
Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.
Hak hasselnødder groft, og rist dem på stegepanden indtil gyldne. Overfør til en skål.
Steg bacon på samme stegepande på middelhøj varme i 4-5 min, eller indtil gylden.
Tilsæt rosenkål, honning og vand, og vend sammen.
Anret i en stor skål, og top med ristede hasselnødder.