Julede honning- og baconrosenkål
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Julede honning- og baconrosenkål

Julede honning- og baconrosenkål

Delevenlig ret | med hasselnødder

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Delevenlig ret, inklusive opskriftskort med 4 trin. Disse gyldne rosenkål vendt med honning og sprød bacon er geniale som tilbehør, men også som en ret i sig selv, til dage hvor det skal gå lidt tjept. Hasselnøddetoppingen er prikken over i'et og garanterer, at disse rosenkål vil blive et hit for både store og små!

Allergener:
Nødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Rosenkål

140 g

Bacon, tern

25 g

Honning

40 g

Hasselnødder

(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Spelt, Hvede, Byg, Havre, Jordnødder, Rug)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Vand til dressing

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)1930 kJ
Kalorier (kcal)461 kcal
Fedt32.1 g
Mættet fedt8.1 g
Kulhydrat17.9 g
Sukker16.6 g
Protein20.1 g
Salt1.4 g

Fremgangsmåde

Forbered rosenkål
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Fjern de yderste blade fra rosenkål, og del i to.

Bland rosenkål, olivenolie og et nip peber i en stor skål.

Bag rosenkål
2

Fordel på en bageplade med bagepapir.

Bag i ovnen i 10-15 min, eller indtil gyldne.

Steg bacon
3

Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.

Hak hasselnødder groft, og rist dem på stegepanden indtil gyldne. Overfør til en skål.

Steg bacon på samme stegepande på middelhøj varme i 4-5 min, eller indtil gylden.

Tilsæt rosenkål, honning og vand, og vend sammen.

Server
4

Anret i en stor skål, og top med ristede hasselnødder.