Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Delevenlig ret, inklusiv opskriftskort med 4 trin. Imponer venner og familie med denne overdådige snack eller forret! Vi bager pitachips vendt i hvidløgsolie sprøde og gyldne, og serverer dem med agurkestave og en hjemmelavet, cremet hummus krydret med spidskommen og tahini.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
2 stk
Pitabrød
390 g
Kikærter
25 g
Tahini
1 stk
Citron
2 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Agurk
2 g
Spidskommen, stødt
1 spsk
Olie til hvidløgsolie
¼ tsk
Salt til hvidløgsolie
2 spsk
Olie til hummus
¼ tsk
Salt til hummus
Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).
Pres eller hak hvidløg fint.
Bland halvdelen af hvidløg, olivenolie og salt i en stor skål.
Skær pitabrød igennem, og skær hver skive i 4 trekanter.
Vend trekanter i hvidløgsolie, og fordel på en bageplade med bagepapir.
Bag i ovnen i 4-5 min, indtil sprøde og gyldne.
TIP: Hold øje med chipsene i ovnen, så de ikke brænder på.
Skyl kikærter.
Halver citron.
Blend kikærter, resterende hvidløg, tahini, et stort skvæt citronsaft, spidskommen, olivenolie, salt og et nip peber til en glat og cremet konsistens.
Overfør hummus til en skål, og dryp med en smule olivenolie og et nip salt.
Skær agurk i stave.
TIP: Hvis du ikke har en blender, kan du mose kikærterne med en gaffel i en skål og blande med ingredienserne. - Tilsæt et skvæt vand hvis din hummus skal være mere cremet.
Server hummus med agurk og pitachips.