Hoisinglaserede rissoles
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hoisinglaserede rissoles

Hoisinglaserede rissoles

med hvidløgsris & pak choi

Byd familien på aromatiske hvidløgsris og superlækre rissoles glaseret i fantastisk hoisinsauce. De lækre hvidløgsris indeholder masser af skønne grøntsager, gulerod, pak choi og forårsløg.

Tags:
Børnevenlig
Allergener:
Soja
Gluten
Hvede
Sesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Pak choi

60 g

Hoisinsauce

20 g

Asiatisk dressing

(Indeholder Soja, Gluten, Hvede, Sesam)

12.5 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

250 g

Hakket oksekød

150 g

Jasminris

1 stk

Hvidløgsfed

30 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

1 stk

Gulerod

1 stk

Forårsløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

1 spsk

Hvedemel (trin 2)

0.15 dl

Vand (trin 5)

efter behov

Smør

1 stk

Æg (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)655 kcal
Energi (kJ)2740 kJ
Fedt17.76 g
Mættet fedt6.2 g
Kulhydrat88 g
Sukker8.7 g
Protein38.53 g
Salt5.7 g

Fremgangsmåde

Kog hvidløgsris
1

Pres eller hak hvidløg fint. Smelt smør* [20 g | 40 g] med en smule olivenolie* i en gryde på middelhøj varme. Svits hvidløg i 1-2 min. Tilsæt vand* [3 dl | 6 dl], ris og salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk], og bring i kog. Sænk til lav varme, og kog under låg i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

Form rissoles
2

Riv gulerod (uskrællet) groft. Skær pak choi i 1 cm tynde skiver. Bland hakket oksekød, asiatisk dressing, hvedemel* [1 spsk | 2 spsk], panko, æg* [1 stk | 2 stk], salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber* i en skål. Form fars til kødboller (3 pr. person), og tryk flade (ca. 2 cm). Stil til side på en tallerken.

Bland grøntsagsris
3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Tilsæt gulerod, pak choi og vand* [1 spsk | 2 spsk], og steg i 4-5 min. Krydr med et nip salt* og peber*, og overfør til en skål. Vend grøntsager i gryden med færdigkogt ris.

Steg rissoles
4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg rissoles i 5-6 min på hver side. VIGTIGT: Rissoles er færdige, når kødet er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Tilsæt hoisinsauce
5

Bland hoisinsauce og sojasauce [1/2 pakke, 2P] i en lille skål. Snit forårsløg fint. Hæld hoisinblanding over de færdigstegte rissoles. Vend sammen, og overfør rissoles til en skål. Tilsæt vand* [2 spsk | 3 spsk] og en klat smør* til samme stegepande. Bring i kog på høj varme, og lad saucen tykne.

Server
6

Anret grøntsagsris og rissoles i dybe tallerkener. Øs hoisinsauce over. Top med forårsløg.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image