HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconHoisinglaserede Rissoles
topBanner
Hoisinglaserede rissoles

Hoisinglaserede rissoles

med hvidløgsris & pak choi

Byd familien på aromatiske hvidløgsris og superlækre rissoles glaseret i fantastisk hoisinsauce. De lækre hvidløgsris indeholder masser af skønne grøntsager, gulerod, pak choi og forårsløg.

Tags:Børnevenlig
Allergener:sesamglutensoja

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

200 g

Pak choi

20 g

Hoisinsauce (vegetarisk)

(Indeholdersesam, gluten, soja)

12.5 ml

Asiatisk dressing

(Indeholdersesam, gluten, soja)

250 g

Sojasauce

(Indeholdergluten, soja)

150 g

Hakket oksekød

1 stk

Jasminris

30 g

Hvidløgsfed

1 stk

Panko

(Indeholdergluten)

1 stk

Gulerod

3 dl

Forårsløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Vand* (trin 1)

0.15 dl

Hvedemel* (trin 2)

efter behov

Vand* (trin 5)

1 stk

Smør*

¼ tsk

Æg* (trin 2)

¼ tsk

Salt* (trin 1)

Salt* (trin 2)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)654.93 kcal
Energi (kJ)2740.2271 kJ
Fedt17.7557 g
Mættet fedt6.2 g
Kulhydrat88.0011 g
Sukker8.7 g
Protein38.5305 g
Salt5.7 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Pres eller hak hvidløg fint. Smelt smør* [20 g | 40 g] med en smule olivenolie* i en gryde på middelhøj varme. Svits hvidløg i 1-2 min. Tilsæt vand* [3 dl | 6 dl], ris og salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk], og bring i kog. Sænk til lav varme, og kog under låg i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

2

Riv gulerod (uskrællet) groft. Skær pak choi i 1 cm tynde skiver. Bland hakket oksekød, asiatisk dressing, hvedemel* [1 spsk | 2 spsk], panko, æg* [1 stk | 2 stk], salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber* i en skål. Form fars til kødboller (3 pr. person), og tryk flade (ca. 2 cm). Stil til side på en tallerken.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Tilsæt gulerod, pak choi og vand* [1 spsk | 2 spsk], og steg i 4-5 min. Krydr med et nip salt* og peber*, og overfør til en skål. Vend grøntsager i gryden med færdigkogt ris.

4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg rissoles i 5-6 min på hver side. VIGTIGT: Rissoles er færdige, når kødet er gennemstegt og uden antydning af rødt.

5

Bland hoisinsauce og sojasauce [1/2 pakke, 2P] i en lille skål. Snit forårsløg fint. Hæld hoisinblanding over de færdigstegte rissoles. Vend sammen, og overfør rissoles til en skål. Tilsæt vand* [2 spsk | 3 spsk] og en klat smør* til samme stegepande. Bring i kog på høj varme, og lad saucen tykne.

6

Anret grøntsagsris og rissoles i dybe tallerkener. Øs hoisinsauce over. Top med forårsløg.