Skip to main content

Harissa and pine nut crusted cod

with crispy onion rice and fresh cucumber salad

Tags:
Proteinrig
Under 650 kcal
Hurtig
Allergener:
Fisk
Gluten
Hvede
Mælk

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Torsk

(Indeholder: Fisk)

150 g

Brune ris, hurtigkogende

½ stk

Ristede løg

(Indeholder: Gluten, Hvede)

1 stk

Bredbladet persille

75 ml

Fraiche

(Indeholder: Mælk)

½ stk

Hvidløgsfed

½ stk

Agurk

1 stk

Citrusfrugt

½ stk

Løg

2 stk

Tomat

4 g

Harissa-krydderi

10 g

Pinjekerner

(Kan indeholde spor af: Hvede, Nøtter, Jordnødder, Sesam, Byg, Havre, Rug, Spelt)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til syltning

½ spsk

Olie til salat

¼ tsk

Salt til fisk

¼ tsk

Sukker til syltning

Næringsindhold

Energi (kJ)2652 kJ
Kalorier (kcal)634 kcal
Fedt19.7 g
Mættet fedt6.8 g
Kulhydrat75.2 g
Sukker9.2 g
Kostfibre7.7 g
Protein33.2 g
Salt2.6 g
Trans Fat0.2 g
Potassium501.9 mg
Calcium35.9 mg
Iron1.3 mg

Fremgangsmåde

1
2
3
4
5
6