Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
250 g
Torsk
(Indeholder: Fisk)
150 g
Brune ris, hurtigkogende
½ stk
Ristede løg
(Indeholder: Gluten, Hvede)
1 stk
Bredbladet persille
75 ml
Fraiche
(Indeholder: Mælk)
½ stk
Hvidløgsfed
½ stk
Agurk
1 stk
Citrusfrugt
½ stk
Løg
2 stk
Tomat
4 g
Harissa-krydderi
10 g
Pinjekerner
(Kan indeholde spor af: Hvede, Nøtter, Jordnødder, Sesam, Byg, Havre, Rug, Spelt)
¼ tsk
Salt til syltning
½ spsk
Olie til salat
¼ tsk
Salt til fisk
¼ tsk
Sukker til syltning