Harissakrydret kylling og bagte rodfrugter
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Harissakrydret kylling og bagte rodfrugter

Harissakrydret kylling og bagte rodfrugter

med pandesauce og krydret couscous

Oplev varmen og dybden i det marokkanske køkken med vores Harissakylling og bagte rodfrugter. Denne ret er fuld af livlige smage og duftende krydderier, perfekt til et solidt måltid, der tilfredsstiller både mave og øjne.

Tags:
Under 650 kcal
Allergener:
Egg
Senf
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Rødbede

2 stk

Rødløg

1 stk

Peberfrugt

1 stk

Gulerod

4 g

Jorden Rundt

100 g

Couscous

280 g

Kyllingebryst

4 g

Harissa-krydderi

1 stk

Hvidløgsfed

10 g

Kyllingefond

1 stk

Koriander

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til grøntsager

2.5 dl

Vand til couscous

¼ tsk

Salt til couscous

1 spsk

Olie til couscous

½ spsk

Olie til stegning

1 spsk

Smør til sauce

1.5 dl

Vand til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2589 kJ
Kalorier (kcal)619 kcal
Fedt21.3 g
Mættet fedt6.7 g
Kulhydrat59.7 g
Sukker18.3 g
Protein43.5 g
Salt3 g

Fremgangsmåde

Bag rodfrugter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær peberfrugt og gulerod (uskrællet) i 2 cm tern.

Skær rødløg og rødbede (uskrællet) i 2 cm både.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 20-25 min, eller indtil møre.

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Lav couscous
2

Bring vand og salt i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt couscous, Jorden Rundt og olivenolie, og rør godt rundt. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 5 min, eller indtil vandet er absorberet.

Steg kylling
3

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg kylling med halvdelen af harissa-krydderi og et nip salt og peber i 2 min på hver side, eller indtil brunet.

Overfør til en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 9-10 min, eller indtil gennemtilberedt.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Forbered råvarer
4

Imens, hak koriander groft.

Pres eller hak hvidløg fint.

Lav pandesauce
5

Opvarm olivenolie i samme stegepande på middel varme.

Svits hvidløg og resterende harissa-krydderi i 30 sek, eller indtil velduftende.

Tilsæt kyllingefond, smør og vand, og lad simre i 1 min, eller indtil let tyknet.

Server
6

Anret couscous og rodfrugter i skåle.

Top couscous med kylling og pandesauce.

Drys med koriander.