Gyldenstegte rejekager
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Gyldenstegte rejekager

Gyldenstegte rejekager

med ovnbagte rodfrugter og dildcreme

Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.

Stil sulten med disse vidunderlige rejekager. Rejekagerne har fået fantastisk smag af at farsen indeholder en masse skønne ingredienser - rødløg, gulerod. citron, persille og hvidløg. Vi serverer vores gyldenstegte rejekager med ovnbagte kartofler, pastinak og rødbede, og så topper vi med en fantastisk dildcreme og ekstra citron til at presse over.

Tags:
<650 kcal 2P-baseret
Spis mig først
Allergener:
Æg
Mælk
Krebsdyr
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
35 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Citron

4 g

Mamas Favorit

(Indeholder Æg)

75 ml

Crème fraiche

(Indeholder Mælk)

150 g

Rejer

(Indeholder Krebsdyr)

500 g

Kartofler

1 stk

Hvidløgsfed

1 pose

Dild

50 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

1 stk

Rødbede

1 stk

Pastinak

½ stk

Rødløg

1 stk

Gulerod

1 pose

Bredbladet persille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til grøntsager

1 stk

Æg til fiskefrikadeller

½ tsk

Salt til fiskefrikadeller

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2583 kJ
Kalorier (kcal)617 kcal
Fedt17.8 g
Mættet fedt9 g
Kulhydrat91.6 g
Sukker19.6 g
Protein25 g
Salt4.1 g

Fremgangsmåde

Bag rodfrugter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællede), pastinak (uskrællet) og rødbede (uskrællet) til 1 cm fritter.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt og peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Forbered råvarer
2

Imens, skær citron i både.

Pres eller hak hvidløg fint.

Hak persille og rødløg fint.

Riv gulerod (uskrællet) groft.

Hak rejer fint på et andet skærebræt.

TIP: Jo finere, jo bedre - dette vil binde kødet bedre sammen med øvrige ingredienser.

Form rejekager
3

Bland rejer, gulerod, panko, persille, et skvæt citronsaft, æg, rødløg, Mamas Favorit, hvidløg, salt og peber i en stor skål.

Form fars til rejekager (2 pr. person).

TIP: Lav dem ikke så tynde, at farsen ikke holdes sammen.

Steg rejekager
4

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme, når rodfrugterne har 10 min tilbage i ovnen.

Steg rejekager i 4-5 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegte.

TIP: Vend forsigtigt, så de ikke går i stykker - Rejekagerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.

Bland dildcreme
5

Imens, hak dild fint.

Bland crème fraiche, et skvæt citronsaft, dild og et nip salt og peber i en lille skål.

Server
6

Anret rodfrugter og rejekager på tallerkener.

Server med dildcreme og resterende citronbåde.