Græskarpaneret kuller
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Græskarpaneret kuller

Græskarpaneret kuller

med knoldsellerimos og ovnbagte gulerødder

Ugens fisk overrasker med spændende ingredienser. Vi topper kuller med græskarkerner og panko og bager den derefter sprød og gylden, inden vi topper den med en skøn sauce. Vi serverer vores kuller med cremet knoldsellerimos med kartofler, og ovnbagte gulerødder med frisk persille.

Tags:
Børnevenlig
Spis mig først
Allergener:
Gluten
Hvede
Selleri
Mælk
Fisk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

25 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

1 stk

Knoldselleri

(Indeholder Selleri)

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

10 g

Græskarkerner

(Kan indeholde Spelt, Jordnødder, Sesam, Hvede, Havre, Nødder, Byg, Kamut, Rug)

250 g

Kuller

(Indeholder Fisk)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

2 stk

Gulerod

500 g

Bagekartoffel

1 pose

Bredbladet persille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 spsk

Mælk til mos

½ tsk

Salt til mos

¼ tsk

Salt til panering

1.5 spsk

Olie til brød

½ dl

Vand til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2898 kJ
Kalorier (kcal)693 kcal
Fedt27.6 g
Mættet fedt10.4 g
Kulhydrat71.1 g
Sukker15.8 g
Protein41.1 g
Salt2.9 g

Fremgangsmåde

Bag gulerod
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Skær gulerod (uskrællet) i 1 cm skiver.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med et nip salt og peber.

Bag i ovnen i 20-30 min, eller indtil møre.

Lav knoldsellerimos
2

Imens, skræl kartoffel og knoldselleri, og skær i 2 cm tern.

Kog i 11-13 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv. Hæld vand fra, og tilsæt mælk, salt og et nip peber. Mos med en kartoffelmoser eller gaffel, og stil til side med låg på.

TIP: Tilsæt en klat smør for en mere cremet mos.

Forbered fisk
3

Imens, hak græskarkerner groft.

Bland græskarkerner, panko, salt og olivenolie i en lille skål.

Dub fisk tør med køkkenrulle, og krydr med et nip salt og peber.

Top fisk med pankoblanding, og pres så den sidder fast.

Bag fisk
4

Placer fisk i den anden side af bagepladen, når gulerødderne har 10 min tilbage.

Bag i ovnen i 8-10 min, eller indtil fisken er gennemstegt og pankoen er grylden.

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

TIP: Benyt flere bageplader hvis de er overfyldte

Lav sauce
5

Imens, opvarm en lille gryde på middel varme.

Tilsæt vand, grøntsagsbouillon, madlavningsfløde og et nip salt og peber, og lad simrei 1-2 min, eller indtil gennemvarmet.

Riv persille groft.

Bland gulerod og persille i en mellemstor skål lige inden servering. Tilsæt eventuelt en klat smør.

Server
6

Anret knoldsellerimos, gulerod og fisk på tallerkener.

Top fisk med sauce.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image