Ugens fisk overrasker med spændende ingredienser. Vi topper kuller med græskarkerner og panko og bager den derefter sprød og gylden, inden vi topper den med en skøn sauce. Vi serverer vores kuller med cremet knoldsellerimos med kartofler, og ovnbagte gulerødder med frisk persille.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
25 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
1 stk
Knoldselleri
(Indeholder Selleri)
150 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
10 g
Græskarkerner
(Kan indeholde Spelt, Jordnødder, Sesam, Hvede, Havre, Nødder, Byg, Kamut, Rug)
250 g
Kuller
(Indeholder Fisk)
4 g
Grøntsagsbouillon
(Indeholder Selleri)
2 stk
Gulerod
500 g
Bagekartoffel
1 pose
Bredbladet persille
3 spsk
Mælk til mos
½ tsk
Salt til mos
¼ tsk
Salt til panering
1.5 spsk
Olie til brød
½ dl
Vand til sauce
Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Skær gulerod (uskrællet) i 1 cm skiver.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med et nip salt og peber.
Bag i ovnen i 20-30 min, eller indtil møre.
Imens, skræl kartoffel og knoldselleri, og skær i 2 cm tern.
Kog i 11-13 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv. Hæld vand fra, og tilsæt mælk, salt og et nip peber. Mos med en kartoffelmoser eller gaffel, og stil til side med låg på.
TIP: Tilsæt en klat smør for en mere cremet mos.
Imens, hak græskarkerner groft.
Bland græskarkerner, panko, salt og olivenolie i en lille skål.
Dub fisk tør med køkkenrulle, og krydr med et nip salt og peber.
Top fisk med pankoblanding, og pres så den sidder fast.
Placer fisk i den anden side af bagepladen, når gulerødderne har 10 min tilbage.
Bag i ovnen i 8-10 min, eller indtil fisken er gennemstegt og pankoen er grylden.
TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.
TIP: Benyt flere bageplader hvis de er overfyldte
Imens, opvarm en lille gryde på middel varme.
Tilsæt vand, grøntsagsbouillon, madlavningsfløde og et nip salt og peber, og lad simrei 1-2 min, eller indtil gennemvarmet.
Riv persille groft.
Bland gulerod og persille i en mellemstor skål lige inden servering. Tilsæt eventuelt en klat smør.
Anret knoldsellerimos, gulerod og fisk på tallerkener.
Top fisk med sauce.