Goan Xacuti-krydrede veggiestrimler
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Goan Xacuti-krydrede veggiestrimler

Goan Xacuti-krydrede veggiestrimler

med asiatisk slaw og jasminris

Goan Xacuti er et indisk krydderi, som vi i aften steger sammen med kebab, rødløg, sojasauce og sød chilisauce. Vi serverer vores kebab med aromatiske jasminris og en asiatisk slaw med glaskål, kålsalat og srirachamayonnaise. Og det spændende måltid er desuden klar til at nydes på under en halv time.

Tags:
Lynhurtig
Hurtig
Vegetarisk
Mælkefri
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten
Sennep
Æg
Havre

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Goan Xacuti

150 g

Jasminris

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

150 g

Snittet kålsalat

1 stk

Glaskål, hvid

50 g

Srirachamayonnaise

(Indeholder Sennep, Æg)

1 g

Chiliflager

1 stk

Rødløg

40 g

Sød chilisauce

200 g

Vegansk kebab

(Indeholder Soja, Hvede, Gluten, Sennep, Havre)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

1 spsk

Vand til dressing

½ tsk

Salt til slaw

1 spsk

Olie til stegning

2 spsk

Vand til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3481 kJ
Kalorier (kcal)832 kcal
Fedt37.5 g
Mættet fedt52.5 g
Kulhydrat91.6 g
Sukker21.4 g
Protein26 g
Salt6.6 g

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt ris og salt, kog under låg på lav varme i 14 min, og tag gryden af varmen.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Forbered grøntsager
2

Imens, skær rødløg i tynde, halve skiver.

Skræl glaskål, og skær i 1/2 cm stave.

Bland glaskål, snittet kålsalat, srirachamayonnaise, vand og salt i en stor skål.

Steg kebab
3

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg kebab og rødløg i 3-4 min, eller indtil brunet.

Tilsæt Goan Xacuti og chiliflager, og steg videre i 30 sek, eller indtil velduftende.

Tilsæt sojasauce, sød chilisauce og vand, og rør rundt.

TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Server
4

Anret ris i dybe tallerkener.

Top med kebab.

Server med asiatisk slaw.