Goan Xacuti er et indisk krydderi, som vi i aften steger sammen med kebab, rødløg, sojasauce og sød chilisauce. Vi serverer vores kebab med aromatiske jasminris og en asiatisk slaw med glaskål, kålsalat og srirachamayonnaise. Og det spændende måltid er desuden klar til at nydes på under en halv time.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
4 g
Goan Xacuti
150 g
Jasminris
25 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
150 g
Snittet kålsalat
1 stk
Glaskål, hvid
50 g
Srirachamayonnaise
(Indeholder Sennep, Æg)
1 g
Chiliflager
1 stk
Rødløg
40 g
Sød chilisauce
200 g
Vegansk kebab
(Indeholder Soja, Hvede, Gluten, Sennep, Havre)
3 dl
Vand til ris
½ tsk
Salt til ris
1 spsk
Vand til dressing
½ tsk
Salt til slaw
1 spsk
Olie til stegning
2 spsk
Vand til sauce
Bring vand i kog i en mellemstor gryde.
Tilsæt ris og salt, kog under låg på lav varme i 14 min, og tag gryden af varmen.
TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.
Imens, skær rødløg i tynde, halve skiver.
Skræl glaskål, og skær i 1/2 cm stave.
Bland glaskål, snittet kålsalat, srirachamayonnaise, vand og salt i en stor skål.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg kebab og rødløg i 3-4 min, eller indtil brunet.
Tilsæt Goan Xacuti og chiliflager, og steg videre i 30 sek, eller indtil velduftende.
Tilsæt sojasauce, sød chilisauce og vand, og rør rundt.
TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.
Anret ris i dybe tallerkener.
Top med kebab.
Server med asiatisk slaw.